...

Skapa en lyxig inomhuspool med spa i ditt hem – unika konstruktioner

Skapa ett lyxigt spabad inomhus med unika konstruktioner till ditt hem. Ta ett dopp i ditt egna lilla spa medan du njuter av den bekvämlighet, avslappning och privatliv som det medför. Upplev lyxen att få en helt egen pool och spa, när som helst.
Ljus och orkidéer i ett spa

Det fantastiska spa-rummet på Omni La Mansión del Rio

Varför göra korta endagsbesök på spa när du kan njuta av denna lyx varje dag, när som helst, inklusive vänner och familj i ditt hem?. Du behöver naturligtvis lite mod för att förklara denna idé för din partner och spendera mycket pengar på den.

Vi har gjort en lista för dig som hjälper dig att hitta det perfekta mediet för att skapa en trevlig tillflyktsort. Och du kan koppla av i lyx trendiga interiörer I hemmet. Redo att gå i gång?

1. Spa i neutrala pastellfärger

Spa-bar

Modernt hemspa i lugna toner

Spas är utformade för att släppa spänningar och ge kropp och själ en chans att koppla av i en välkomnande atmosfär och med hjälp av vattnets och skönhetsprodukternas magiska effekter.

Därför är det så viktigt att välja en färg för ditt framtida utrymme som skapar en bra atmosfär och främjar avkoppling och vila. Och en svag, korrekt utförd belysning stimulerar kroppen och slappnar av i musklerna.

2. Vattenfunktioner

Klippor och vattenfall vid spaet

Ett fantastiskt hem med spa, rinnande vatten och stenar

Du vill ha ett badrum med ett vattenfall eller en jacuzzi? Eller vill du ha en varm källa som i ditt eget hem?? Du måste förstå omfattningen av jobbet, eftersom du måste skapa en liten pool. Om du planerar att gå upp och ner i den, planera bekväma sittplatser bredvid termostaten där du kan sitta i den mest naturligt avslappnande positionen.

Om du vill skapa en mer intim miljö kan du också tänka på alla de naturliga badrumsbelysning, låter solens strålar flöda generöst in i utrymmet, vilket ger kroppen D-vitamin.

3. Golv- och väggbeklädnad

Inomhusspa med glasväggar

Din drömpool med inomhusspa

Spa-longstolar

Modernt hem med inomhuspool

Massagebord i ett litet spa

Ett massagebord är det perfekta komplementet till din lilla, intima spasvit

När du har njutit av att slappna av på en bekväm liggstol vid den svala poolen kan du gå vidare till en massage. Det är särskilt bra att göra efter ett avkopplande bad. Det finns en mängd olika alternativ. Det kan vara en fotmassage för att hjälpa dig att varva ner efter en hel dag eller en helkroppsmassage.

Men oavsett vad du väljer är det lätt att göra det själv hemma, med hjälp av doftoljor och en mängd skönhetsprodukter. Du kommer säkert att behöva lite extra hjälp. Det är trevligt om din partner går med på att delta, men du kan också bjuda in en professionell person, eller till och med vänner, att delta. Men efteråt börjar du dagen fräschare och stärkt.

6. Attraktiva idéer för utrymmen med spa

Lyxig inomhuspool på spaet

En vacker inomhuspool med spa

Detta är verkligen en exklusiv pool i utsökt inredning, Du kan inte göra fel när du har hemmets alla bekvämligheter nära din ytterdörr. Men här är det fullt synligt, medan ett spa aldrig bör vara öppet och synligt – det är ett privat område. Om du gör det till ett passabelt utrymme kommer du att ångra det senare.

Om du vill ha mer avskildhet kan du överväga att bygga om det intilliggande badrummet eller använda ett förråd eller en garderob.

7. Snygga förvaringsutrymmen

Ett elegant spa i ett rymligt hem

Stilfullt spa i hemmet med alla bekvämligheter i hemmet

Slutligen måste du tänka på platser för att förvara handdukar, badrockar för gäster från andra städer, burkar med honung, masker och eteriska oljor. Listan fortsätter i all oändlighet…

Glädjen med ett hemmaspa blir kortvarig om du inte fyller på förrådet i tid och om de viktigaste ingredienserna för bad och massage saknas. Dessa hyllor bör vara öppna, som för att fortsätta känslan av frihet i din omgivning. Gör ett område lagringssystem ditt spa i hemmet är attraktivt, bekvämt och funktionellt.

När du har placerat den sista behållaren med skönhetsprodukter på hyllan och vikt ihop alla handdukar är det dags att vara nöjd med det arbete du har gjort. Tänd doftljus, stäng av telefonen, lyssna på lugnande musik, läs något intressant – ägna dagen åt dig själv och gör saker som du aldrig skulle hinna med.

Det viktigaste att komma ihåg är att ett hemmaspa inte bara handlar om egenvård, utan framför allt är det en möjlighet att koppla av och frigöra sig från vardagens bekymmer och problem. Vi ser fram emot era kommentarer i denna fråga. Njut av!

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Andersson Leo

    Hur kan man skapa en lyxig inomhuspool med spa i sitt eget hem? Har du några tips eller idéer på unika konstruktioner som man kan använda sig av?

    Svara
    1. Andreas

      För att skapa en lyxig inomhuspool med spa i hemmet kan man börja med att utforma en plan baserat på tillgängligt utrymme och budget. För att skapa en unik konstruktion kan man överväga att använda material som glas, marmor eller kakel för att ge poolområdet en elegant touch. Man kan också tänka på att installera jacuzzi, vattenfall eller vattenkanaler för att förbättra spa-upplevelsen. För att skapa en avslappnad atmosfär kan man fundera på att använda dimmable belysning och ljudsystem. Det kan också vara bra att ha extra rymliga omklädningsrum och duschar för att ge en komplett spa-upplevelse. Kom ihåg att konsultera experter inom poolbyggnad och installation för att säkerställa att allt blir rätt gjort.

      Svara
Lägg till kommentarer