...

Pebble Beach Residence av Conrad Design Group – en anmärkningsvärd ombyggnad av ett gammalt hem, Kalifornien, USA

Conrad Design Groups Pebble Beach Residence är en ombyggnad av ett gammalt hem i Kalifornien, USA, som förändrat vad som är möjligt när det gäller att skapa modern lyx. Hemsidan har återskapat den kaliforniska livsstilen med fokus på material som trä, stål och glas fyller väggar med naturlig ljus och utsikt. Dess unika placering och moderna design gör denna hemsida till ett mycket beundransvärt projekt som kommer att njutas av många.

På tal om sofistikerat och dyrt, så kommer den här sidan att dra upp ridån för ännu ett mästerverk och ta dig till USA, till Kaliforniens soliga stränder. Besök det slående och dyra boendet i Pebble Beach med det fashionabla forumet.

Det restaurerades och anpassades till dagens moderna design av Conrad Design Group, som har tagit sig an sådana seriösa projekt i många år. Allt i denna herrgård har gjorts helt på beställning och praktiskt taget allt är handgjort.

Huset var tidigare adelsresidens, men har varit övergivet under en längre tid. Och nu är det ett fantastiskt hem med en fascinerande interiör och exteriör.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Börja med den elegant anlagda uteplatsen framför huset. Bara platsen utstrålar harmoni och lugn. Eleganta orientaliska soffor står runt om i varje rum. I mitten finns en liten eldstad, omgiven av fina, jordnära möbler. Och denna slående komposition kompletteras av flera stora träd med otroligt utbredda kronor.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Det spektakulära vardagsrummet är inrett i mörka toner med ett öga för modern stil och chic. Ingången nås genom vikbara glasdörrar som ser ganska ovanliga och excentriska ut.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Alla möbler är tillverkade av tjockt material kombinerat med läder. Höjdpunkten är de stora fönstren i hela huset. Med dem har herrgården en atmosfär av naturligt solljus och en konstant cirkulation av frisk luft. Dessutom finns ett litet antal glödlampor inbyggda i taket, vilket mildrar belysningen på kvällen.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Eftersom det har utrustats inte bara som ett litet hotell utan även för privata fester och sammankomster, ger de två gasolkökarna matlagningsmöjligheter för flera personer.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

En vacker öppen spis är höjdpunkten i inredningen av denna charmiga byggnad. Den fungerar snarare som ett subtilt tillägg som fyller rummet på kvällen med ett lätt gul-orange skimmer, men ger också en mysig och lugnande effekt.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Närvaron av en glasvägg ger en mättnad av naturligt ljus, och glömmer hjälp av ytterligare inomhusbelysning under dagen.

Pebble Beach Residences i Kalifornien

Det lyxiga badrummet är en fröjd att se. En spegel som täcker större delen av väggen ger mer utrymme, vilket inte bara får rummet att verka längre utan skapar en integrerad del av det. Ett tvättställ som är hugget ur en stor vit marmorsten fullbordar denna harmoniska idyll.

Pebble Beach Residence i Kalifornien

Rummet är fyllt av mjölkgula toner och mjuka klädsel, som liknar ett kungligt rum. Här sticker allting ut: det finns inga väggar, tak eller golv av trä, utan istället finns det gipsskivor och en tunn matta; stora fönster har ersatts av små dörrar. På grund av rummets läge får det för lite ljus och det enda alternativet är en ljuskälla.

Pebble Beach Residence i Kalifornien
Pebble Beach Residence i Kalifornien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Mattias Lindgren

    Vad var den mest imponerande delen av Conrad Design Groups ombyggnad av Pebble Beach Residence? Hur kunde de bevara hemmets ursprungliga charm samtidigt som de moderniserade det?

    Svara
Lägg till kommentarer