...

Frisk och luftig design av Saab Architects –Israeliska minimalistiska Kasir Manor

Saab Architects har designat ett vackert och lätt hus, Kasir Manor, som ligger i Israel. Huset är minimalistiskt utformat och har en öppen planlösning som ger plats för stora glasfönster som släpper in massor av naturligt ljus och en frisk luft. Huset har exklusiva detaljer som målade väggar, subtila färgskiftningar och glasfasad som integrerat omgivningarna. Då även materialval som trä, sand och kalksten använts, framstår huset som bekvämt, rustikt och modern på samma gång.

“Vackert lanthus” Kasir Residence i Israel. Nyligen utformad av Saab Architects. Företagets slogan: ”Vi älskar det vi gör och det syns”. Från projektets början till dess slutförande har ingen detalj glömts bort av konstruktörerna.

Kasir Private Residence Pool
Terrassen i en privatbostad Kasir
Inredning av vardagsrum
Ljusa sovrumsinredningar
Ljusa sovrumsinredningar
Badrumsinredning
Kvällsbelysning av fasaden på Kasir Residence
Kasir Residence trä exteriör
Avkopplingsområde vid poolen
Fasaden på Kasirs privatbostad

Med tillstånd av Saab Architects

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 5
  1. Henrik

    Hur kan jag kontakta Saab Architects för att få mer information om deras designprojekt?

    Svara
    1. Jesper

      För att kontakta Saab Architects och få mer information om deras designprojekt kan du besöka deras officiella webbplats på saabarchitects.com. Där hittar du kontaktuppgifter som telefonnummer och e-postadress för att nå dem direkt. Du kan också fylla i kontaktformuläret på deras webbplats för att skicka en förfrågan eller begära att bli uppringd. Med hjälp av dessa metoder kan du enkelt komma i kontakt med Saab Architects och få mer information om deras designprojekt.

      Svara
  2. Niklas

    Det är verkligen en härlig och modern design av Kasir Manor. Jag undrar, vilka material användes för att skapa den friska och luftiga känslan i interiören?

    Svara
  3. Niklas

    Hej! Jag undrar om Saab Architects tar hänsyn till klimatet och energieffektivitet i sin design av Kasir Manor? Är det också en hållbar byggnad?

    Svara
  4. Erika Åberg

    Vad är det som gör Saab Architects design frisk och luftig? Hur lyckas de skapa en minimalistisk stil i Kasir Manor-projektet utan att förlora funktionalitet och komfort?

    Svara
Lägg till kommentarer