...

Etesian privatbostad av Webb & Brown-Neaves – det bästa verket i modern stil, Iluka, Australien

Etesian, Webb & Brown-Neaves moderna stilverk Iluka i Australien, imponerar med sin moderna design och otroligt kraftfulla prestanda. Det är ett bekvämt hem med ett högt tekniskt utrustning, open-plan kök, underhållande utrymmen och en pool som ger en välbehövlig fritid. Det erbjuder en elegant inomhus-utomhus levnad kompletterade med trädgårdsarkitekturer för att skapa en ekologiskt balanserad miljö. Detta äventyr bostadsområde erbjuder en mångfald av moderna bekvämligheter som omfattar grafiska material och energisnåla lösningar. Upplev den ultimata upplevelse med Etesian, Webb & Brown-Neaves moderna stilverk Iluka i Australien.

En privatbostad Etesian från Webb& Brown-Neaves. Detta arkitektoniska mästerverk ligger i Iluk, Australien. Huset har 4 sovrum och 2 badrum. Det eminenta företagets verk är för närvarande på marknaden för 682 000 dollar.

 

Etesian privat hem design

All inredning är gjord i lugna beige toner, vilket är karakteristiskt för den moderna klassiska stilen. Huset har också haft många skandinaviska influenser. Det mesta är lugnt och svalt, vilket syns både i inredningen och i möblerna.

 

Etesian Private House Design

Inga skrymmande möbler eller tunga färger i inredningen, varje detalj är gjord av naturmaterial. All design är en indikator på en viss rikedom, stringens och ordning. Den lyxiga stilen är minimalistisk, så det finns knappt några möbler eller accessoarer, men gott om utrymme och naturligt ljus.

 

Etesian Private House Design
Hemdesign Etesian

Byggnadens främsta arkitektoniska kännetecken är de stora panoramafönstren från golv till tak. Tack vare den här lösningen har många av rummen en fantastisk utsikt över kusten och huset är helt upplyst av gatubelysningen under dagen. Det stora antalet öppna väggar spelar också en positiv roll på kvällen när herrgården lyses upp av dussintals lampor.

 

Etesian privat hem design
Etesian Custom Home Design
Etesian privat hem design
Etesian privat hem design
Etesian privat hem design
Planen för det Etesiska fristående huset

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Stefan

    Vilka är de unika egenskaperna hos denna moderna privata bostad av Webb & Brown-Neaves i Iluka, Australien, och vad skiljer den från andra verk i samma stil?

    Svara
    1. Amanda Isaksson

      Denna moderna privata bostad av Webb & Brown-Neaves i Iluka, Australien, skiljer sig från andra verk i samma stil genom dess unika egenskaper. Bland annat har den ett innovativt designkoncept som kombinerar moderna element med naturliga material såsom trä och sten. Bostaden har också stora fönster och öppna planlösningar som ger en ljus och luftig känsla. Dessutom har den en imponerande utomhuspool och trädgård som smälter samman med interiören på ett harmoniskt sätt. Sammantaget är denna bostad en perfekt balans mellan modern design och bekvämlighet, vilket gör den till en unik och eftertraktad fastighet i Iluka.

      Svara
  2. Johanna Andersson

    Vad är det som gör Etesian privatbostad av Webb & Brown-Neaves så speciellt och framstående inom modern stil? Är det designen, materialen eller något annat som gör den till det bästa verket? Och hur har denna bostad påverkat Ilukas arkitektur och samhälle i stort? Skulle vara intressant att höra mer om detta!

    Svara
Lägg till kommentarer