...

Det ovanliga smala huset från Atelier Tekuto – en oregelbunden form för ett riktigt boende i en herrgård

Atelier Tekutos "Det ovanliga smala huset" är en oregelbundenform för ett riktigt boende i en herrgård. Det är speciellt utformat för att kombinera modern konstruktionsförmåga och passar perfekt i den herrgårdsmiljö som det är byggt i. Med en måttanpassad design som tackar ja till naturliga ljuskällor, rum som skapar intimitet och funktionalitet och som lyfter den ökända herrgårdsdetaljen, blir detta hus till ett verkligt boende och ett drömboende för alla.
Fasaden på ett smalt hus i Japan

Ingången till huset ligger på det underjordiska planet nära parkeringen, där en trappa leder till två sovrum och ett badrum på motsatt sida. Det finns andra lika intressanta designelement som ett stort fönster och hängande möbler. Matbordet är fäst i taket.

Möblerna är valda som en del av den öppna planlösningen för att skapa mycket fritt utrymme. De japanska arkitekterna bestämde sig också för att göra taken flersidiga, vilket också ger en känsla av extra utrymme i rummet.

Inredning av ett fristående hus
Inredningen i HOH-byggnaden
Inredning av HOH Mansion
Badrumsinredning

Vi föreslår att du läser

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Isak

    Hur fungerar det ovanliga smala huset för boende? Finns det några speciella funktioner eller designfunktioner som gör det unikt och praktiskt?

    Svara
  2. Isaksson Lindqvist

    Hur fungerar det ovanliga smala huset som ett boende i en herrgård? Är det bekvämt och praktiskt?

    Svara
Lägg till kommentarer