...

Den sista touchen på ett fantastiskt landskap – ett elegant projekt av RRJ Arhitcts i Comhorta, Portugal

RRJ Architects har skapat ett fint landskap i Comhorta, Portugal. Projektet har elegant design som en sista touch och har potential att skapa en magisk känsla. Det ger fantastiska vyer, skapar stora ytor och balanserar färg och former. Dessutom använder det olika växter för att återskapa de ursprungliga egenskaperna och skapa en palett av färger inom en begränsad plats.

En egendom i Comhorta, Portugal, kännetecknas av sandig jord och sparsam spontan vegetation. Utmaningen för arkitekten Rui Pinto Gonzalez från RRJ Arhitcts var att utforma ett hus som skulle smälta in perfekt i landskapet. Men det var också ett slags streck som människan lade till på naturens duk. Hur det var möjligt att genomföra idén, bedöm besökarna på Forum City.

Inredning av en portugisisk herrgård

Resultatet är två gjutna höljen som är anslutna till varandra. Ingen frontvägg, vilket ger en känsla av öppet utrymme.

Inredning av ett hus i Portugal

Poolen ligger på marknivå. Det känns som ett hus vid havet. Sandstranden precis bakom glasväggen.

Inredning av ett hus i Portugal
Inredning av en herrgård i Portugal

Arkitekterna fick byggnaden att tyckas växa upp ur marken som en förlängning av byggnaden. Parallelepipedernas geometriska stramhet och väggarnas grå paneler av träfiber motsäger inte landskapet.

Inredning av ett hus i Portugal
Inredning av en herrgård i Portugal
Inredning för en fastighet i Portugal

Badrummet är lika kortfattat som resten av lägenheten. vägghängda toaletter med väggmonterad cistern installerades för att spara utrymme.

Inredning av en privatbostad i Portugal
Inredning av en portugisisk herrgård

Läs mer..

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Niklas Strömberg

    Hur bidrar RRJ Arhitcts till att ge det fantastiska landskapet i Comhorta, Portugal den sista touchen? Vad är det som gör deras projekt så elegant och unikt?

    Svara
Lägg till kommentarer