...

“Utåtriktat” koncept: det charmiga F House i Kamakura av Edward Suzuki Architecture

F House, som är designat av Edward Suzuki Architecture, är en charmig egenskap belägen i Kamakura, Japan. Det arkitektoniska uttrycket är ett “utåtriktat” koncept, som fokuserar på att höja rummen vid sidan av huvudingången. Genom att minska det skyddade rummets fönster och skapa en öppen terrass har huset ökat dess solskydd och skydd mot de starka vindarna som ofta kommer upp från havet. Utformningen av huset ger också möjlighet för många olika program som en balkong, en innergård, samt ett kök med terrass.
Innergården till ett F-hus
Innergården vid F House
Vitt vardagsrum med vit inredning på F House
Vit inredning för vardagsrummet i F House
Vitt vardagsrum med vit inredning på F House
Inredning av kök och matsal i ljusa färger
F House badrumsinredning
F House badrumsinredning
Privat terrass på F House
Matbord på F-husets terrass

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Erika Åberg

    Vad är det som gör F House i Kamakura så charmigt och utåtriktat enligt Edward Suzuki Architecture?

    Svara
    1. Malte Bergström

      F House i Kamakura är charmigt och utåtriktat enligt Edward Suzuki Architecture tack vare dess unika design och användning av naturmaterial såsom trä och sten. Huset är omsorgsfullt integrerat med sin omgivning och skapar en harmonisk balans mellan inomhus och utomhus. Dess öppenhet och ljusinteriör gör det till en inbjudande plats för social samvaro och avkoppling. Med sina välkomnande utrymmen och vackra arkitektoniska detaljer lyckas F House skapa en varm och inbjudande atmosfär som lockar människor att trivas och känna sig hemma.

      Svara
Lägg till kommentarer