...

“Lux” unik Arsuf-stuga – ett perfekt exempel på design av Gottesman-Szmelcman Architects

Gottesman-Szmelcman Architects har designat den eleganta och unika stugan "Lux" i Arsuf. Den perfekta balansen mellan en modern och klassisk estetik gör stugan till ett unikt exempel på förstklassig design, som speciellt utmärker sig genom sin skönhet och funktion. Dess inredd optimalt utnyttjar utrymme och framhäver de naturliga fördelarna med stugan och omgivningen. Till detta ges den moderna tekniken den bästa flexibiliteten, vilket skapar en unik upplevelse.

Kära publik “vackert hus på landet” välkommen till vår webbplats! Vi talar om ett lyxigt hus som byggts i Israel. De moderna lägenheterna med fantastisk utsikt från varenda hörn är ungefär femhundra kvadratmeter stora.

Interiör i vardagsrummet med öppen spis
Inredning av ett vardagsrum i ljusa färger
Matsal med panoramautsikt över Medelhavet
Rymligt sovrum med öppen spis och panoramautsikt över havet
Terrasslounge
Cliffside Residence bottenplan
Plan över första våningen i Cliffside-residenset

———————————————–

Med tillstånd av Studio Aristo

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Johanna Svensson

    Den här stugan verkar vara en fantastiskt unik och stilfull design av Gottesman-Szmelcman Architects. Jag undrar dock om det finns några specifika detaljer eller funktioner som gör den här stugan särskilt unik och lyxig? Tack på förhand för svaret!

    Svara
Lägg till kommentarer