...

– The Shed av arkitekten Richard Peters, Australien

Richard Peters Arkitekters Shed i Australien är en till synes enkel konstruktion som ändå har många unika egenskaper. Med sina enorma fönster får man en osannolik naturlig ljusinsläpp och utsikt över bardet som kompletterar rofylld atmosfär och skapar både ett privat och öppet rum. Inomhus har den även ett modern och luftigt utrymme med högt i tak som tar emot varmt solljus och skapar en inbjudande atmosfär.

I den här artikeln får läsarna av detta populära forum reda på hur en liten gammal byggnad förvandlades till ett mysigt, modernt hem.

The Shed hotelldesign i South Wales, Australien

Inuti finns två sovrum, kök, matsal, vardagsrum, två badrum, förråd och en innergård en liten mysig trädgård och en liten parkeringsplats.

Design av hotellet The Shed i South Wales, Australien
The Shed hotelldesign i South Wales, Australien
The Shed hotelldesign i South Wales, Australien

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 4
  1. Björn

    Hej! Jag är nyfiken på hur mycket byggnaden ”The Shed” av arkitekten Richard Peters i Australien har bidragit till att förbättra det omgivande området eller stadslandskapet? Har den haft någon positiv effekt på samhället eller miljön? Tack på förhand för er input och information!

    Svara
  2. Emil

    Vad är tanken bakom designen av The Shed?

    Svara
    1. Gustav Ekström

      Tanken bakom designen av The Shed var att skapa en flexibel och innovativ byggnad som kunde anpassa sig till olika kulturella och konstnärliga behov. Byggnaden är utformad för att kunna förvandlas och anpassas efter olika evenemang, från konserter och teaterföreställningar till konstutställningar och workshops. Dess innovativa mekanism gör det möjligt att förflytta en stor del av taket för att skapa olika utrymmen och möjligheter. The Shed är en plats för kreativitet och förnyelse, där konstnärer och kulturella utövare kan utforska nya möjligheter och skapa banbrytande verk.

      Svara
  3. Söderlund Jonathan

    Vilken typ av arkitektur och design använde Richard Peters i sin skapelse ”The Shed” i Australien? Är det ett modernt eller mer traditionellt koncept?

    Svara
Lägg till kommentarer