...

–imponerande herrgård från Zafra-Uceda av studio NO.MAD i Madrid

Studio NO.MAD i Madrid har skapat en imponerande herrgård från Zafra-Uceda som uppfyller alla krav som ställs på ett lyxigt boende. Det charmiga huset har trevliga uteplatser, en stor trädgård, pooler, lyxiga inredningar och ett vackert utomhuskök, som gör den perfekt för att fira med familj och vänner. Här finns också ett fitnesscenter, en levande miljö för underhållning och den senaste audiovisuella tekniken för att skapa en skön oas. Huset har alla moderna bekvämligheter för att skapa en minnesvärd upplevelse.
Trasiga fönster i en herrgård
Bil under huset med krossade rutor
Stor glasvägg i vardagsrummet
Spegelvägg i badrummet
Herrgårdens fasad med trasiga fönster

Första våningen är också utformad med friheten i åtanke. Dörrarna i alla rum är genomskinliga och fönstren är stora. Här är det en ljus bakgrund med ljusblå accenter som avtecknar sig. På övervåningen finns ett vardagsrum och en blomsterrabatt med kaktusar. Detta var dock inte en idé från konstruktörerna, utan en hobby för husets ägare. Som ni kan se, kära besökare på Forum City, har första våningen tillgång till en rymlig balkong som avgränsas av en nätvägg av oregelbundna polygoner. Hela huset är som ett stort geometriskt problem.

Planritning av herrgården med trasiga fönster
Plan för en herrgård med krossat fönster
Planritning av en herrgård med trasiga fönster

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Lindholm Isak

    Vad är det som imponerar dig mest när det gäller denna herrgård från Zafra-Uceda av studio NO.MAD? Är det designen, arkitekturen eller kanske något annat? Jag är nyfiken på vad som gör denna herrgård så speciell och unik i Madrid.

    Svara
    1. Sebastian Göransson

      Det som imponerar mig mest när det gäller denna herrgård från Zafra-Uceda av studio NO.MAD är definitivt dess design och arkitektur. Det är tydligt att mycket omsorg och tanke har lagts ner på varje detalj i byggnaden. Från de moderna linjerna och de unika materialvalen till den harmoniska integrationen med omgivande natur, allt bidrar till att skapa en imponerande och speciell atmosfär. Denna herrgård sticker verkligen ut och ger en känsla av lyx och exklusivitet mitt i Madrid.

      Svara
Lägg till kommentarer