...

Praktiska förslag för en fläckfri trädgård – exempel på fantastiska lösningar från välkända designers

Upptäck några praktiska lösningar och fantastiska designs för att få din trädgård att sticka ut! Ta reda på hur du kan använda exempel från välkända designers för att skapa en fläckfri trädgård med massor av unika tillskott och läckra fördelar. Bli inspirerad och designa din trädgård!
En idé om en blomsterträdgård från en välkänd designer

Utsidan av ett toskanskt hus av Nor-Son

Blomkrukor från en välkänd designer

James Martin Associates/ Linda Oyama Bryan Photography

Blomrabatt idé av en berömd designer

Klassisk barnkammare& Landskap/ Alan Burke, Asien

Letar du efter något fint?

En trädgård behöver trots allt inte vara allvarlig! De vackraste parkerna är de med mer mystik, förundran och ömhet. Lägg till de tillbehör du vill så att trädgården anpassar sig till ditt humör.

Gräsmattor, fågelholkar, eleganta statyer, små fontäner – inga gränser eller parametrar för dessa element. Men det får inte heller vara rörigt, oordning, så det är viktigt att inte överdriva det! Kom ihåg att i trädgården handlar allt om blommorna.

En välkänd designers idé om en blomsterrabatt

av AHBL

En välkänd designers idé om en blomsterrabatt

Jeffrey Gordon Smith Landskapsarkitektur

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Edström Jonas

    Kan du dela med dig av några av dessa fantastiska trädgårdslösningar från välkända designers? Är det möjligt att använda deras idéer för att skapa en fläckfri och vacker trädgård? Jag är verkligen intresserad av att höra om praktiska tips och förslag för att förvandla min egen trädgård till något spektakulärt. Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer