...

Vad är nu inom mode från kläder – trender 2019

2019 är året då du får chansen att klä upp dig med samma unika rörelser och stilar som de kändisar. Årets trender är bland bärbar kvinnlig femininitet, socker-pop färger, dekonstruerade volanger, puffärmar och ärmlösa koftor. Våga sticka ut med din stil och skapa ett personligt uttryck som är modernt och chic.

Trender för modebranschen är mycket föränderliga. Håll koll på alla nyheterna är svåra. För de som försöker följa mode är det viktigt att känna till de viktigaste moderna trenderna. Den här säsongen kombinerar de originalitet, återhållsamhet, mod.

Trendiga stilar 2019-2020

Ungdomsbilder

Nya trender inom kläder involverar en blandning av stilar, texturer, färger. Ju mer komplex eller extraordinär bilden är, desto smartare är den. Detta tvetydiga designbeslut syftar till att avslöja alla aspekter av personligheten för att betona individualitet.

Säsongens mest populära stilar 2019–2020:

  • Sportsglamour.
  • Ungdom avslappnad.
  • Etniska motiv.
  • Fusion.
  • Modern klassiker.

sporter

Sport chic stil

Saker i denna stil kan kombineras med kontrasterande element: lösa byxor med ränder och klackar, en brottningstopp och satinbyxor, en aftonklänning och cyklar. Sport chic och sport glam passar unga flickor, äldre kvinnor med en bra figur.

Tillfällig

Blandning av sport och avslappnade stilar

Riktningen är baserad på bekvämlighet, yttrandefrihet. Fördelen med urban stil är lämplig för människor i alla åldrar, med någon inkomst, kroppsbyggnad. En del av säsongen är förmågan att blanda casual med sport, klassiker.

Fusion

Fusion Looks

Säsongens kläder är en kombination av inkongruösa. Fusionsriktningen dök upp nyligen, men har redan blivit populär bland ungdomar. För att klä dig i den här stilen behöver du mod, fantasi. De grundläggande reglerna för att kombinera klädelement är bildens fullständighet, behållen originalitet.

Moderna modetrender i kläder

Säsongens huvudfokus är yttrandefriheten. Alla fashionistas har rätt att välja mellan de presenterade alternativen det som harmoniserar med personligheten och inte motsäger stilen. Du kan ta reda på vad som nu är på mode från kläder från sociala nätverk. Alla trendiga bloggare reagerar snabbt på förändrade trender, informerar sin publik.

Färger och tryck

Mättad gul färg i kläder

Formgivare rekommenderar att man föredrar mättade röda, gula, rosa eller lavendel nyanser. Djurtrycket, buret har varit populärt i flera säsonger, så du kan bära saker från gamla kollektioner, kombinera dem med nya föremål.

Tyger och material

Äkta läderdräkter

Favoriterna bland tygerna är satin, siden, tweed, ull, denim, sammet. För originella personligheter erbjuder designers kläder av vinyl, nylon eller glänsande material. Huden ger inte upp sina positioner. Säsongens hit – läderutseende i en färg.

Vilka kläder är i trend nu

Ermanno Scervino Höst-vinterkollektion

  • Extra långa shorts.
  • cyklar.
  • Silkeblusar med volumina ärmar.
  • Klänningsjacka.
  • Beskurna byxor.
  • Massiva tröjor.
  • Denim utomlandsjackor (lös passform) med fickfickor.
  • Dubbla kjolar.

Beskurna Culottes

Flicka i culottes

Korta breda byxor med passform i midjan eller höfterna har blivit säsongens trend. Det är viktigt att kombinera dessa byxor korrekt med andra delar av bilden. Det bästa alternativet är silk eller läder culottes med högklackade skor, en bas topp eller en lätt blus.

Skjorta

Höstskjorta klänningar

Denna mångsidiga artikel passar för alla kroppsbyggnader. 2019–2020 var modeller i militär stil populära, avslappnade. Klänning-skjortan presenteras i flera alternativ – midi (medellång), maxi (lång), stor, monterad. Du kan komplettera bilden med tillbehör med djurtryck..

Vita T-shirts utan tryck

Vit T-shirt med nakna axlar

Fototryck, inskriptioner eller ritningar på kläder går gradvis ur modet. Nu fungerar detta element i garderoben som en bakgrund till huvudbilden. En vit T-shirt är påklädd under nätklänningar eller öppna sundresses. Det kan kombineras med cyklar eller jeans..

Hand stickade tröjor

Modetröjor

Den nya säsongen dikterar originalitet. Detta berörde till och med varma tröjor. Stor stickning kommer att se snygg ut även på en vanlig produkt. Extravagans läggs till i bilden av tillbehör som inte är standard. Till exempel dragkedja på ärmen på en tröja.

Randiga mager jeans

Flicka i magra jeans

De hjälper dem som vill visa smala ben. Höjdpunkten på denna inte den senaste modellen är ränder som blandar casual stil med sportiga. Det är bättre att kombinera sådana jeans med en voluminös topp eller en klassisk blus.

Tröjor med spets- eller lädersatser

Tröja med spetsinsatser

Tröja tröja är på mode igen. Det kombinerar bekvämlighet, stil. Sweatshirts kompletteras med originalelement – krusiduller, skär från spets, stickat eller läder. Det finns också långsträckta modeller som kan bäras som klänningar. Sweatshirts med öppen axel går bra med kjolar eller smala jeans.

Vad är nu fashionabla från ytterkläder

Designer fårskinnrockar

Den här säsongen presenterade alla designers minst en fårskinnsmodell. Färglösningar för det kan väljas efter din smak. Andra huvudmodetrender för ytterkläder är fauxpälsrockar, beskurna stora modeller, plast regnrockar, rutiga rockar.

Faux pälsrockar

Ljusa pälsrockar från eko-päls

Detta garderobsprodukt presenterades på nästan alla moderna shower. Modellerna, som imiterade färgen och strukturen på naturlig päls, var helt olik honom. Den mest fashionabla lösningen kommer att vara en päls i en futuristisk stil med en ovanlig färg eller med kontrasterande skär.

För stora dunjackor

Vinterjackor

Formgivare erbjuder en trendig lösning: under säsongen 2019–2020 kan denna ytterkläder uppdateras med icke-standarddelar. Dunjackor i sport-chic stil eller med bara axlar gör bilden unik.

Classic Check Wool Coats

Rutiga ullrockar

Det mest fashionabla mönstret kan ses överallt – på jackor, kjolar, byxor. Pälsen var inget undantag. Klassiska ullmodeller i en bur kommer inte bara att se snygga utan också varma i kylan. Faktiska färger för höst – grå, blå, vinröd eller en ljus accent på en vanlig bakgrund.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Karlsson Andreas

    Vilka är de senaste trenderna inom modekläder nu år 2019? Jag är nyfiken på att veta vad som är populärt just nu och vad jag kan förvänta mig att se i butikerna. Tack för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer