...

Fantastisk stuga i cederträ mitt i skogen – ekologiskt projekt av Supercul, Ontario, Kanada

Denna fantastiska stuga i cederträ mitt i skogen, belägen i Supercul, Ontario, Kanada, är ett ekologiskt projekt av högsta kvalitet. Den är helt gjord av naturmaterial, har filtade paneler och stötdämpande golv, och är mycket energi- och ljudisolerande. Utrustad med ett fullständigt miljöövervakningssystem, kommer detta projekt att erbjuda en stugupplevelse av världsklass i skogens trygga omgivning.

Idag bjuder vi våra läsare att ta en titt på en annan funktionell skapelse av kända arkitekter. Den här gången från Kanada. Detta hem ligger i Ontario. Designen utvecklades av Supercul och byggandet avslutades 2011.

Cederstuga i skogen vid Supercul, Ontario
Cederstuga mitt i ingenstans vid Supercul, Ontario
Cedar Cabin mitt i ingenstans vid Supercul, Ontario
Stuga i cederträskogen vid Supercul, Ontario
Cederstuga mitt i skogen vid Supercul i Ontario
Cederstuga mitt i skogen vid Supercul, Ontario
Cederstuga mitt ute i ingenstans vid Supercul, Ontario
En stuga i cederträ i skogen vid Supercul, Ontario

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Jonas Edström

    Det låter som en fantastisk stuga i en fridfull miljö! Jag undrar om den ekologiska aspekten av detta projekt innebär att allt material som används är hållbart och om det finns några specifika energilösningar som används i stugan?

    Svara
Lägg till kommentarer