...

Villa vid havet eller strand och solstol på L’Oasis på de karibiska öarna

L'Oasis på de karibiska öarna har allt du kan önska: en villa med havsutsikt, ett nära strandläge och solstolar för att njuta av solsud! Oavsett om du letar efter en strandsemester eller bara vill ha det lilla extra, L'Oasis är ett perfekt ställe för att upptäcka det autentiska livet på de karibiska öarna.
L'Oasis lyxvilla i Ter Bass
Solstolar
Fantastisk utsikt över det djupa havet
Havet börjar redan vid utgången
L'Oasis Luxury Ter Bass Villa

Det finns också ett spa med gym. Den är utrustad med en multifunktionell universalstation, löpband, elliptiska maskiner, vikter, en utomhusjacuzzi, massage, behandlingsrum för manikyr och pedikyr samt ett ångbad. Du har hittat en riktigt lyxig atmosfär här?

Receptionsrum
Trädgård med park
Lyxiga rum
Toalettrum
Konferensrum
Matsal på rummet
Ett sovrum för två personer
Lounge
Överdådig interiör och inredning
Balkong Sovrum
Badrum
Badrum
Badrum med eget badrum
Duschdesign
Gym
Simbassäng hemma

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Philip

    Vilken av dessa två alternativ skulle du välja om du hade möjlighet – att ha en villa vid havet eller att njuta av strand och solstol på L’Oasis på de karibiska öarna?

    Svara
  2. Hugo Lind (author)

    Vad skulle du välja om du fick möjligheten att antingen bo i en villa vid havet eller njuta av stranden och solstolen på L’Oasis på de karibiska öarna?

    Svara
Lägg till kommentarer