...

Panoramautsikt över hav, himmel och berg – Mallorca Gold, Calvià, Spanien

Upplev Mallorca Gold och njut av utsikten över havet, himlen och bergen! Denna unika lokation, belägen i Calvià på ön Mallorca, erbjuder en fantastisk, panoramautsikt över den förtrollande omgivningen. Boendet erbjuder både luftkonditionerade rum och lägenheter, olika typer av restauranger, pool och en mysig strand att njuta av på avstånd. Detta är en perfekt destination för att uppleva allt som Mallorca har att erbjuda!
Omkring Mallorca Gold Mansion

På bottenvåningen välkomnas gästerna av en lyxig foajé med panoramafönster som smidigt övergår till vardagsrummet. Detta leder till matsalen, som har ett öppet kök och sedan till det rymliga vardagsrummet. På första våningen finns fyra bekväma sovrum, vart och ett med eget badrum –badrum.

I källaren i ett lyxigt spanskt hus finns en mängd olika kontor. Komplett med mineralbad, dusch, bastu, jacuzzi och spa i hemmet.

Elegant byggnad med elegant, raffinerad inredning. Alla rum har panoramafönster så att du kan njuta av den hisnande utsikten över skärgården.

Underbara rymliga terrasser i byggnaden erbjuder fantastisk utsikt över de majestätiska mystiska bergen, orörda stränder, azurblå stränder av det varma och milda Medelhavet.

Den vackra trädgården med unika exotiska växter är kronan på gården. Poolen, med sitt glittrande, skimrande vatten, är lika vacker.

Detta spännande lyxiga hem är utsökt, bekvämt, pålitligt och otroligt vackert.

 

Innergården i Villa Mallorca Gold
Innergården på Villa Mallorca Gold
Inredning av vardagsrum för Villa Mallorca Gold
Fönster med full havsutsikt
Vitt interiör vardagsrum på Mallorca Gold
Interiör i ett sovrum med panoramafönster
Inredning av badrummet

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Philip

    Vilket är det bästa sättet att njuta av denna fantastiska panoramautsikt? Finns det några rekommendationer eller aktiviteter som jag bör utforska för att uppskatta skönheten i området fullt ut? Tack på förhand för ditt råd!

    Svara
  2. Hedman Pontus

    Hej! Jag skulle vilja veta om denna panoramautsikt över hav, himmel och berg finns tillgänglig för besökare eller om den är en del av någon fastighet. Kan man komma hit och njuta av denna fantastiska utsikt? Tack på förhand för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer