...

Vilka aktier att köpa i augusti 2018 – Investeringstips

Augusti 2018 står inför okända investeringsmöjligheter. Om du letar efter bra aktier att köpa, kan våra experttips lacera klättringen till framgångar. Vi sammanställer investeringsmöjligheter och föreslår största vinsten aktier. Upptäck de hetaste aktieägarna och ta del av våra omfattande analyser av finansmarknaden.

Roman Kuznetsov – Senioranalytiker, Investment Management Company Qbf berättade för oss vilka lager vi ska köpa i augusti. Investerare som letar efter nya investeringsmöjligheter denna månad bör titta närmare på dessa värdepapper.

Augusti är enligt historiska observationer en negativ månad för den amerikanska marknaden och S&P500 minskar traditionellt, mot vilket vi rekommenderar att uppmärksamma inhemska värdepapper, som har potential för fortsatt tillväxt. Vi tror att de amerikanska kongressmedlemmarnas semester, som börjar den 6 augusti, kommer att göra det möjligt för investerare att glömma sanktionsriskerna ett tag och gå vidare till ett mer aktivt köp av aktier. De mest attraktiva i denna åd är värdepapper från följande företag:

• Sberbank [MOEX: SBERP]

vilka lager att köpa i augusti

PJSC Sberbank (föredraget) – företagets värdepapper har pressats under de senaste månaderna mot bakgrund av utländska fonder från den inhemska marknaden, vilket skapar en möjlighet att öppna långsiktiga positioner i emittentens värdepapper. Dessutom kan uppsatsen stödjas av offentliggörande av finansiella resultat för första halvåret under IFRS, som är planerad till 08/23/18. Förhandsrapporterande handelsdynamik bestäms i detta fall av höga förväntningar på bankens vinst.

• Yandex [MOEX: YNDX]

vilka lager att köpa i augusti

Yandex – trots en positiv rapport för II-kvartalet 2018 (intäktstillväxt med 34% YoY och vinst med 27% YoY), stödde marknadsaktörerna inte optimismen om företagets framtida utvecklingsutsikter, och sedan rapporten har värdepapper minskat med mer än 10 %. Detta skapar en möjlighet att öppna positioner i det snabbast växande företaget i Ryssland med både investeringar och spekulativa arbetshorisonter..


Läsa: 5 tips om hur du investerar dina pengar på ett klokt sätt

Liknande artiklar
  • Vilka aktier att köpa i juli 2018 – Investeringstips

    Roman Kuznetsov, en senioranalytiker på investerings- och förvaltningsföretaget QBF, berättade för oss vilka tillgångar investerare bör uppmärksamma nu och…

  • Vilka lager att köpa i oktober 2018 – Rekommendationer

    Vilka aktier att köpa i oktober Pavel Zhukov, en analytiker på finansiella koncernen QBF, berättade vilka aktier att köpa i oktober. Investerare letar efter nya…

  • Vilka lager att köpa för en nybörjare och vad man ska fokusera på när man väljer

    Möjligheten till passiva intäkter har alltid lockat människor. Ett av de kända sätten att generera inkomst är köp av värdepapper. Men är det så enkelt…

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Ida Karlberg

    Vilka aktier ser du som mest lovande att investera i under augusti 2018? Vad är dina bästa investeringstips för att maximera avkastningen? Tacksam för svar och råd!

    Svara
Lägg till kommentarer