...

Omgiven av frodiga landskap vid Mermaid Beach –Albatross Residence by BGD Architects, Queensland, Australien

Albatross Residence, designat av BGD Architects i Queenslad, Australien, är beläget bredvid den frodiga Mermaid Beach. Boendet erbjuder sina invånare ett modernt och luftigt utseende, med en stor terrass som erbjuder fantastisk utsikt över stranden och det omgivande landskapet. Det har extrafinish, privat pool och trädgårdar som gör att man känner att man är på en exotic lokal utflykt.

Gör en fantastisk virtuell resa till Queensland, Australien.

Ett lyxigt boende vid stranden nära Mermaid Beach, en perfekt tropisk tillflyktsort med solsken, sand, svala briser och kristallklart vatten i Korallhavet.

Idag vill vi diskutera inredningen av det eleganta Albatross Residence, eftersom det är ett landmärke på Gold Coast. Detta unika projekt har utformats av begåvade arkitekter från BGD Architects. Det öppna vardagsrummet i kombination med användningen av trä, sten och glas förstärker det här ståtliga hemmets attraktionskraft och naturliga estetik.

Interiör i vardagsrummet med havsutsikt
Matbord i trä med vita stolar
Matrumsbord för 10 personer
Grön soffa i köket i en bostad
Inredning i lobbyn
Ett sovrum med en stor säng
Pool på plats
Ovanliga trähyllor i väggen
Modern design av tvättrum
Modernt badrum
Lyxigt boende i Queensland Beach - exteriör

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Stefan Andersson

    Vilken är den bästa tiden på året att besöka Albatross Residence vid Mermaid Beach?

    Svara
Lägg till kommentarer