...

Modern meditationsstuga Forest Pond House –original design av TDO Architecture, England

Forest Pond House är en modern meditationstuga designad av TDO Architecture i England som erbjuder vackra utsikter från en oansenlig miljö. Den har ett öppet plan som maximerar åtkomsten till ljus och andra naturliga skatter medankrokig utformning som ger en speciell oförutsägbar touch. Gästerna kan njuta av ett lätt tropiskt överflöd i en insegelad men närliggande veranda. En äkta ursprunglig design på en helt unik plats!
Den moderna meditationsstugan Forest Pond House
En modern meditationsstuga från Forest Pond House
Modern meditationsstuga Forest Pond House
Forest Pond House modern meditationsstuga
Den moderna meditationsstugan Forest Pond House

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Niklas

    Hur ser interiören ut i den moderna meditationsstugan Forest Pond House?

    Svara
  2. Blomqvist Sebastian

    Hej! Jag undrar om det finns någon liknande modern meditationsstuga i Sverige? Jag är intresserad av att hitta en design som liknar den ”Forest Pond House” av TDO Architecture i England. Har du några tips eller rekommendationer? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer