...

Gulf Islands lyxiga rustika herrgård –miljövänligt projekt av RUFproject, Kanada

RUFproject, Kanada, har skapat den exklusiva och miljövänliga rustika herrgården Gulf Islands. Här erbjuder de moderna bekvämligheter som solceller, värmepumpar och innovativa ekologiska byggnadsmetoder som bäddar för ett hållbart boende. På grund av sin unika design och närhet till den naturliga miljön har herrgården varit en fröjd för naturens älskare.
Glas skjutdörrar i en herrgård
Glasväggar i köket
En lång korridor längs en glasvägg
Pendelbelysning över en trappa
En ljuskrona ovanför det ursprungliga nattduksbordet
Kvällsbelysning av en herrgård
Herrgården är upplyst på kvällen
Kvällsbelysning av herrgården

Arkitekterna uppnådde detta resultat genom att använda mycket trä, glas och sten, som utgör huvuddelen av inredningen. De glasade fasaderna, den dynamiska och uttrycksfulla exteriören och husets ursprungliga struktur med betoning på horisontella linjer gjorde huset mycket ovanligt och attraktivt. Trädetaljer – både i inredningen och på fasaderna – ger huset ett klassiskt utseende. En av lösningarna var att utrota en lokal tradition som kallas ”long house” och som fanns innan britterna kom till den amerikanska kontinentens stränder.

Plan på bottenvåningen av residenset på Gulf Islands
Gulf Islands plan över den östra delen av residenset
Gulf Islands plan över ett västerländskt residens
Plan över den östra delen av området residens Gulf Islands
Gulf Islands residens på kartan
Planering av en bostad på Gulföarna

Skrivet av RUFproject.

Vi rekommenderar att du läser

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Elias Sjöberg

    Vilka aspekter av detta miljövänliga projekt är mest imponerande och hur påverkar det den lokala miljön och samhället på Gulf Islands?

    Svara
    1. Jonathan Gustafsson

      De mest imponerande aspekterna av detta miljövänliga projekt är användningen av förnybar energi och minskningen av koldioxidutsläpp genom att byta till sol- och vindkraft. Dessutom är den hållbara vattenhanteringen och återvinningen av avfall också imponerande. Dessa åtgärder har en positiv påverkan på den lokala miljön genom att minska föroreningar och bevara naturresurser. Projektet bidrar också till att skapa medvetenhet och engagemang för miljöfrågor i det lokala samhället på Gulf Islands.

      Svara
Lägg till kommentarer