...

Fantastiskt hem vid havet av ZZ Architects – paradisiskt boende omgivet av ett majestätiskt landskap, Mumbai, Indien

ZZ Architects skapade ett fantastiskt hem vid havet, Mumbai, Indien, som är omgivet av ett majestätiskt landskap. Det erbjuder inte bara komfort och lyx, utan även en unik upplevelse, då huset är konstruerat med präktiga trädgårdar och utsiktspunkter så att man kan njuta av den sköna natur som omgivningen har att erbjuda. Att bara vistas där ger enastående lugn, glädje och ro.
Inredning av ett hus vid havet

Det här strandhuset ligger strax utanför Juhu i Mumbai i Indien och skapades av ZZ Architects.

Inredning av ett hus vid havet

Ursprungligen var denna byggnad inte särskilt attraktiv ur arkitektonisk eller designmässig synvinkel. De höga väggarna gjorde det omöjligt att fullt ut njuta av det magnifika landskapet på Juhu Beach. Beslutet fattades att renovera huset helt och hållet. Behövs också råd om inredning. Presentation av resultatet av detta arbete. Ge oss dina intryck i kommentarerna.

Interiördesign havsnära hus

Kundens främsta krav var ett modernt hem som visuellt ansluter till havet, eftersom utsikten från terrassen är spektakulär och det är svårt att motstå frestelsen att ta ett dopp efter bara ett par steg på stranden. Ägarna ville också ha ett toppmodernt ljud- och ljussystem i huset.

Inredning av hus vid havet

Designerna började arbeta. De ersatte betongväggarna med laminerat glas och installerade stora fönster med aluminiumramar. De lyckades skapa en havsliknande känsla inomhus och skydda ägarna från våldsamma vindar.

Inredning av ett hem vid havet

Interiören är gjord i en nästan spartansk stil. Alla möbler och moderna apparater är sömlöst integrerade i inredningen.

Interiördesign havsnära hem

Samtidigt skapar det dominerande vita ljuset i kombination med dyrbar finish en känsla av sofistikering och lyx. Den senaste tekniska innovationen i form av integrerade belysnings- och ljudsystem gör interiören mer modern.

Inredning av hus vid havet

Designen av hela huset syftar till att skapa en helt unik atmosfär av sammansmältning med naturen, vilket uppnås i stor utsträckning tack vare smart användning av naturligt ljus och havsbrisen. När ägarna vilar i en bekväm soffa kan de höra vågornas ljud, se hur dagen och natten förändras, slappna av och glömma vardagens problem. Hus med havsutsikt – är en dröm för många.

Interiördesign havsnära hem
Inredning av hus vid havet
Hem vid havet av ZZ Architects
Hem vid havet av ZZ Architects
Ett hus vid havet av ZZ Architects

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Niklas

    Det ser verkligen fantastiskt ut! Jag undrar dock hur tillgängligt detta paradisiska boende är för allmänheten. Är det öppet för besökare, eller endast för privat bruk? Finns det någon möjlighet att få en guidad tur på platsen? Tack på förhand för svar!

    Svara
  2. Oscar

    Detta är verkligen en imponerande fastighet! Jag undrar om det finns några butiker eller restauranger i närheten av detta paradisiska boende?

    Svara
  3. Karlsson Andreas

    Kan du rekommendera några särskilda aktiviteter eller sevärdheter i närheten av detta fantastiska hem vid havet i Mumbai?

    Svara
Lägg till kommentarer