...

Ren chalet av RTA Studio och Richard Naish – glömma arbetslivet på landsbygden, Glen Murray, Auckland, Nya Zeeland

RTA Studio och Richard Naish har utvecklat en unik ren chalet som gör att du kan glömma arbetslivet och koppla av i den vackra landsbygden i Glen Murray, Auckland, Nya Zeeland. Den har öppna planlösningar som ger en luftig och inbjudande atmosfär, liksom många naturliga material som trä och stenhällar för att förbättra naturens skönhet. Det enastående huset är ett smakfullt och modern val för dem som önskar en exklusiv boendeupplevelse.
Aucklands lantgårdsprojekt
Fasad på ett fristående hus i Auckland

Designen bygger på idén att skapa ett lantligt boende i harmoni med det lokala landskapet. Resultatet är en kombination av tre fristående byggnader i samma stil, med dubbla tak med en dubbel lutning. I huvudsak är de kloner, som skiljer sig åt i längd och funktion och som är förbundna med varandra genom slutna övergångar med rektangulärt tvärsnitt.

Kvällsbelysning av huset

Alla bostäder har öppna verandor på den östra sidan, som är säkrade av Originalmöbler. Skjutbara glaspartier och portierer utgör den enda barriären mellan de boende och omvärlden.

Byggnadernas gavel är fylld med en kombination av träplankor som fyller samma funktion som horisontella persienner. Den minsta byggnaden, som innehåller ägarens sovrum, har också ett liknande skydd i fullhöjd på den västra sidan.

Oakland cottage plan layout

Denna artikel har vänligen delats av Freshome.

Ta en titt på

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Maria Berggren

    Hur kommer det sig att RTA Studio och Richard Naish valde att bygga detta vackra chalet på landsbygden i Glen Murray, Auckland, Nya Zeeland? Är det för att glömma bort det stressiga arbetslivet och finna lugn och ro?

    Svara
Lägg till kommentarer