...

Perfekta proportioner i varje linje – Drömmarnas hus av Belzberg Architects, Toronto, Kanada

Belzberg Architects i Toronto, Kanada har producerat "Drömmarnas hus" - en imponerande byggnad som ger ett effektivt utnyttjande av utrymmet och fokuserar på proportioner för att skapa ett dynamiskt och balanserat skal. Huset är gjort av modern teknik med största omsorg om minimal kostnad och det står sig bland sina många moderna motsvarigheter. Det har även en spännande axel av rörliga rutor som möjliggör akustisk och visuell anslutning med husets omgivningar. Drömmarnas hus är perfektion bortom det som är möjligt och tar i bruk trä, stål, glas och trä till en oöverträffad sammansättning av byggmaterial.

Välkommen tillbaka till vårt populära forum! I dag talar vi om en struktur som slår an med sina symmetriska former. Det finns många underbara hem i världen med fantastiska detaljer och fantastiska funktioner, men inget av dem kan jämföras med detta moderna hem som ligger på en elegant fastighet norr om Toronto (Kanada). Utformad av Belzberg Architects, hem med fantastisk utsikt Byggd med de senaste innovativa trenderna.

Den drar till sig uppmärksamhet med sina intressanta kontraster, rena linjer och en känsla av ren fräschhet. Byggnaden byggdes 2012 och ett år senare lyckades konstruktörerna få ett pris för enastående hantverk från Ontario Association of Architects Design 2013. Varför ett hedersomnämnande?? Bilderna som du kommer att se härnäst talar sitt tydliga språk.

Landskapsplanering på en innergård

Det första man tänker på när man går in i de stora korridorerna och de stora öppna rummen är att man kan uppnå perfektion. Allt var perfekt organiserat. Från landskapet vid husets huvudentré, som ser ut som en Photoshop-bild, till utsökt inredning, som fyller varje rum i denna lägenhet.
Det känns som om du befinner dig på den underbara plats du drömt om, fylld av varmt, soligt ljus. Ett annat plus är att känslan av öppen luft kombineras väl här med känslan av avskildhet och intimitet.

Mjuka sittplatser vid den öppna spisen på gården
Stoppade soffor i en uteplats
Inredning av en öppen terrass
Mjuka soffor vid stenkaminen i vardagsrummet
Panoramautsikt över trädgårdens träd från vardagsrumsfönstren
Stort träbord i den inre matsalen
Väggdekorativa föremål i en bostadsinteriör
Minimalistisk sovrumsinredning
Vit marmor i ett badrum

Bilder med tillstånd av A-Frame, Ben Rahn och Stephen Elphickence.

Läs

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Fredrik Holm

    Hur har Belzberg Architects lyckats skapa dessa perfekta proportioner i varje linje i Drömmarnas hus i Toronto, Kanada? Vad var deras inspirationskällor och vilka tekniker användes för att uppnå en sådan harmonisk design?

    Svara
Lägg till kommentarer