Ett vackert hem med ett fantastiskt flodrum designat av Shaun Lockyer Architects, Brisbane, Australien

River Room har en fantastisk design

Vilken betydelse för de boendes liv som designen har?

Bostadens moderna design ger en permanent och obehindrad anslutning till en vacker flod. Nya utrymmen utformade för att fånga mer värme och ljus på vintern i ett tidigare kallt och mörkt hem med möjlighet att dela upp och förbinda områden som är avsedda att användas året runt.
På sommaren kan det nya utrymmet dock anpassas så att man kan styra mängden ventilation och frisk luft i de olika utrymmena, vilket tidigare inte var möjligt under blåsiga perioder (vilket var vanligt förekommande).

Det stora sovrummet har nu panoramautsikt över floden och god ventilation. Förhållandet till gatan är oförändrat i vissa delar av huset (byggnadens fasad vetter mot en relativt trafikerad gata). Utbyggnaden av byggnaden är en barriär och stänger av det befintliga huset från utomstående. Du kan njuta av avskildheten och. Man kan koppla av i lugn och ro och betrakta det storslagna landskapet.

Mänskligt arbete

Allt arbete skapas av många människor, bland annat ingenjörer, landskapsarkitekter och konstnärer. Detta projekt genomfördes av ett team som företaget har arbetat med många gånger tidigare. Det finns en god relation mellan byggherren, arkitekten och underleverantörerna. De mest betydelsefulla avtalen, som t.ex. tillhandahållandet av timmer till dörrarna och superb ramverk till fönstren, var viktigast för projektets slutresultat. Snickaren spelade också en viktig roll för kvaliteten på utförandet och levererade ett utmärkt resultat. Snickarna sätter ihop hela huset med sitt arbete på skärmar, golv och paneler, som verkligen visar upp aerobatiken och den utmärkta kvaliteten.

Hållbarhet: Fördelar för miljön genom design

Det var ett hus som skulle förstöras, men som istället blev ett vackert nytt hem. Projektet var husets räddning, det förlängde dess livsduglighet. De flesta av materialen återvanns där det var möjligt och allt nytt virke var FSC- eller PEFC-certifierat. På grund av glasningen kan områdena användas året runt på ett mycket fördelaktigt sätt.
Extra isolering på golv, väggar och nya tak ökar mängden värme. Byggnadens optimala orientering mot nordost minskar avsevärt beroendet av artificiell uppvärmning på vintern när flodrummet är översvämmat av sol och ljus.
Effektiviteten hos de kombinerade områdena är i slutändan det mest hållbara elementet i konstruktionen, som faktiskt minskade mängden energi som absorberas i huset

Fantastisk design av River Room
Fantastisk design av flodrummet
Fantastisk design av River Room
Fantastisk design av River Room
Fantastisk design av River Room
Fantastiskt designat flodrum
Fantastisk design av River Room

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Lägg till kommentarer

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: