...

En konstnärsdröm för de rika och drömmen –bohemisk konstlägenhet Marburger 3, Berlin, Tyskland

Marburger 3 är en överdådig bohemisk konstlägenhet i Berlin, Tyskland. Det har renoverats för att passa konstnärers speciella livsstil och är ett privilegium för de rika. Huset erbjuder ett gott utbud av innovativa och moderna konstnärsverktyg. Den har ett luftigt rum för att visa konst och ett stort kök för konstnärer att samlas och skapa. Det har även ett vardagsrum med ett kamin, ett bibliotek och sovrum för privatkonstkvällar. Den har utsökta trädgårdar och ett omfattande konstgalleri. Med sin unika bohemiska stil erbjuder Marburger 3 en exklusiv stadig plats att njuta av konst och samhällsliv.

Marburger 3 – elegant och otroligt sofistikerad lägenhet i Berlin, Tyskland. Inget specifikt författarskap.

Marburger 3 erbjuder eleganta lägenheter i Berlin, Tyskland
Marburger 3 erbjuder eleganta lägenheter i Berlin, Tyskland
Marburger 3 - elegant lägenhet i Berlin, Tyskland
Marburger 3 är en elegant lägenhet i Berlin, Tyskland
Marburger 3 - elegant lägenhet i Berlin, Tyskland
Marburger 3 är en elegant lägenhet i Berlin, Tyskland
Marburger 3 - elegant lägenhet i Berlin, Tyskland
Marburger 3 är en elegant lägenhet i Berlin, Tyskland

Välkommen till Forum City, kännare. Ett unikt verk av konstnärlig stil och en hög grad av arkitektonisk och planeringsmässig tankeverksamhet har nu lagts till vår samling! Här finns allt: abstraktionistiska prydnadsföremål för finsmakare, en förening med naturbilder, modern inredning, konst som genomsyras av nyhet och kaotiskt tänkande.

Detta är en sann lyxdröm som har tagit till sig alla de senaste årtiondenas förändringar inom den globala konsten! Huset är helt enkelt fyllt av avancerade målningar och paneler i olika material och teman. Alla är inspirerade av de bästa konstsamlingarna på trendiga och berömda museer. Du somnar under en Picasso-duk, du sitter i korridoren under en Baselite… Rummen är också imponerande med sin subtila kombination av stilar och skickligt konstruerade former. De, dessa objekt dyker inte upp i rymden, de finns där hela tiden, de är så naturliga! Allt, in i minsta detalj, en subtil känsla av rum och färg!

Skulle det inte vara fantastiskt att bo i ett sådant galleri med okonventionell konst??..

Ta en titt

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Niklas

    Är denna bohemiska konstlägenhet tillgänglig för uthyrning eller är den endast för privat bruk? Vad är priset och vad ingår i hyran? Finns det några specifika kriterier för dem som vill hyra lägenheten?

    Svara
    1. Axel Holmgren

      Tyvärr är jag inte säker på vilken bohemisk konstlägenhet du hänvisar till. Om du ger mig mer information kan jag hjälpa dig bättre. Vanligtvis kan hyrespriset bero på platsen, storleken på lägenheten och vilka faciliteter som ingår. Vissa hyresvärdar kan ha specifika kriterier för dem som vill hyra lägenheten, såsom kreditkontroll, referenser eller inkomstkrav. För att få exakt information om hyran och eventuella krav, rekommenderar jag att du kontaktar hyresvärden direkt.

      Svara
  2. Andreas Karlsson

    Hur kan jag få reda på mer information om denna bohemiska konstlägenhet i Berlin? Vilka är fördelarna med att bo där och hur kan jag ansöka om att hyra den? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer