...

“Det gröna hjärtat” i White Cave House i Yamaguchi av Keiko Maita – i harmoni med sig själv och omvärlden

Keiko Maitas \"Det gröna hjärtat\" i White Cave House i Yamaguchi är ett unikt boende som tar väl vara på miljön och ger gäster en unik möjlighet att omfamna såväl sig själv som naturen. Genom sitt innovativa design, som bygger på cirkulära principer, ger detta hemtrevliga boende en helt ny livsupplevelse.
House J:s lounge på takterrassen
Innergården i House J
Fasaden på House J i Japan
House J kök inredning
Planlösningar för House J i Japan
Planritningar av House J i Japan
House J i Japan

Fortsätt läsa

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Jesper

    Hur har husets design och miljön runtomkring påverkat invånarnas förhållande till naturen och hur de lever i harmoni med den?

    Svara
  2. Karin Holm

    Hur skapar Keiko Maita harmoni mellan sig själv och omvärlden i ”Det gröna hjärtat” i White Cave House i Yamaguchi?

    Svara
    1. Elias

      I ”Det gröna hjärtat” i White Cave House i Yamaguchi skapar Keiko Maita harmoni mellan sig själv och omvärlden genom att integrera naturen i sitt boende. Hon använder gröna växter och organiska material för att skapa en lugn och naturlig atmosfär. Dessutom använder hon hållbara och miljövänliga material i sitt hem, vilket främjar ekologisk medvetenhet och en mer hållbar livsstil. Genom att skapa en balans mellan det inre och det yttre skapar hon en känsla av harmoni och frid för sig själv och de som besöker hennes hem.

      Svara
Lägg till kommentarer