...

– Kew House 3 av Vibe Group Design, Melbourne, Australien

Kew House 3, designad av Vibe Group Design i Melbourne, Australien, ger ett chic exteriör och perfekt inredning. Ett glashus skapar glänsande omgivningar och ett upplyst uterum för att njuta av fint väder och spendera tid med familjen. Uppföljande rymliga ytor som ger ett moderna livsstil och design, plus tröskelfree ytor som bidrar till att höja husets bekvämlighet. Exteriört uttrycker Kew House 3 moderna elegance med högkvalitativa material som trä, stål och glas som ansluter trädgården med boendemiljön.
trä-stereo-system-australia
trä-stereo-system-australia
trä-stereo-system-australia
trä-stereo-system-australia
trä-stereo-system-australia

Rekommenderad läsning

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Victor

    Hej, jag undrar om det finns någon information om Kew House 3 i Melbourne, Australien. Kan du berätta mer om Vibe Group Design och deras designkoncept för den här fastigheten? Jag är intresserad av att veta mer om husets specifikationer och om det finns några unika egenskaper eller specialdesignade detaljer. Tack på förhand!

    Svara
  2. Hellström Joacim

    Hej! Jag undrar om Kew House 3 av Vibe Group Design i Melbourne, Australien, är till salu eller hyrs ut? Finns det någon information om pris och tillgänglighet? Vänligen dela med dig av mer information om denna fastighet. Tack på förhand!

    Svara
    1. Kalle Västberg

      Hej! Tyvärr har jag inte tillgång till aktuell information om Kew House 3 av Vibe Group Design i Melbourne, Australien. Jag rekommenderar att du kontaktar fastighetsmäklare eller hyresvärdar i området för att få mer information om eventuell försäljning eller uthyrning av fastigheten. Tack och lycka till i din sökning!

      Svara
Lägg till kommentarer