...

– Ingoldsby lyxigt hem med havsutsikt av Seeley Architects of Australia

Seeley Architects från Australien har skapat ett lyxigt hem med utsikt över havet. Det huset har ett rymligt och luftigt vardagsrum som öppnar upp för utomhus och havsutsikt. Det finns även en poolområde och underbar trädgårdsmiljö. Även inredning och material har valts noggrant ut för att skapa ett trevligt hem med ett naturligt uttryck. Det är ett unikt modern hem som tar tillgång till de omgivande naturliga fördelarna med en panoramautsikt över havet.
Ingoldsby lyxigt hem med havsutsikt
Ingoldsby lyxigt hem med havsutsikt
Det lyxiga Ingoldsby-huset med havsutsikt
Ingoldsby lyxigt hem med havsutsikt
Ingoldsby lyxiga hem med utsikt över havet
Ingoldsby lyxigt hem med havsutsikt
Ingoldsby lyxhus med utsikt över havet

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Henrik Berg

    Det låter fantastiskt! Jag är nyfiken på vilka specifika designelement som användes för att framhäva havsutsikten i Ingoldsbys lyxiga hem? Hur har Seeley Architects från Australien lyckats skapa en sådan exklusiv upplevelse? Kan du berätta mer om detta?

    Svara
Lägg till kommentarer