...

Världens rikaste man 2017

2017 togs den ärorika titeln av världens rikaste man ut av Microsofts grundare, Bill Gates. Gates förvaltar en förmögenhet som är värd 79 miljarder dollar. Alltså kan man säga att Gates är den person som har fått mest nytta av den tekniska revolution som har förändrat våra liv från den dag då första datorprogrammet skapades. Gates var en föregångsfigur iPC-revolutionen och med sin innovation och yrkeskunnighet har han främjat tillväxten för många företag som försörjer människor över hela världen.

I mars 2017 publicerades den årliga rankningen för miljardärer. 1: a platsen har tagits 16 gånger på 21 år av amerikanen Bill Gates, som har återvänt till ledarskap sedan förra året efter flera år av mästerskapet i Carlos Slim Ella – den mexikanska telekommunikationsmagnaten. Tidigare koncentrerades datorgenet bara till Microsofts eget företag, men under de senaste 15 åren har en affärsman gradvis minskat företagets andel till förmån för välgörenhet.

Forbes betyg 2017

I toppen av Forbes tidningen ockuperade Bill Gates inte alltid toppositionerna. Den rikaste mannen i världen har upplevt otroliga fall från tid till annan, till exempel förlorades i april 2000 cirka 12 miljoner dollar, vilket drabbade huvudstaden i datorsegmentens geni: förlusten orsakades av en minskning av Microsoft-citat. Men detta är inte den enda förlusten av de rika kapitalet, han kan komma ihåg ett dussin stora förluster, och om du lägger till andra misslyckade affärsprojekt här, kommer uppstigningen av den rikaste mannen i världen till Olympus inte längre att vara lätt.

Bill Gates Biografi

Bill Gates i sin ungdom

Framtidens geni föddes i den amerikanska staden Seattle den 28 oktober 1955 i familjen till en berömd advokat. Hans farfar var presidenten för nationalbanken, och hans farfarfar var stadens borgmästare. Little Bill växte upp som en blyg och okommunikativ pojke som inte var intresserad av spel och företagets kamrater, vilket orsakade oro för hans föräldrar. Ingen trodde då att detta barn kunde förändra världen. Men en erfaren psykolog kunde urskilja en stark karaktär bakom barnets isolering och skyndade sig att lugna pojkens far och mor.

Gradvis började Bill Gates visa unika matematiska förmågor och den rika arvingen skrev sitt första datorprogram vid 15 års ålder. Det var ett trafikstyrningsprojekt på vilket programmeraren tjänade de första 20 tusen dollar. Efter familjens traditioner gick en sjuttonårig rik arvtagare för att studera vid Harvard som advokat. Även om den osamhälleliga naturen inte bidrog till framsteg inom detta yrke vågade studenten inte lämna skolan.

Studentåren till Bill Gates

Först efter två år, när Gates såg i tidningen ”Popular Electronics” ett foto av den första datorn som skapades för massanvändaren, insåg den framtida affärsmannen att han hade en unik chans. Datormarknaden föddes framför våra ögon, så världen behövde ny programvara, vilket datorgeni inte misslyckades med att dra nytta av. Han skapade och sålde programkoden till MITS, varefter Microsoft föddes 1975, som har introducerat nya trender på den globala datormarknaden i 40 år..

Hur den rikaste mannen i världen lever

Livstid på räkningsporter

Bill Gates spenderar enorma mängder pengar på att bekämpa sjukdomar, fattigdom och stöder utbildning. Men datatillståndet ökar bara, så en miljardär har råd att leva lyxigt. Programmerarens hus ligger vid Lake Washington, inte långt från Seattle. Bill köpte herrgården för 2 miljoner dollar och spenderade mer än 63 miljoner och 7 år av livet på sin återuppbyggnad. Nu är detta herrgård värt 147,5 miljoner dollar.

Bill Gates House är automatiseringens underverk, där system är installerade som reglerar belysning, temperatur, musik, som svarar på mikrochips. Varje rum i miljardärens hus, som inkluderar en person med mikrochip, anpassar sig efter sina önskemål: gästen kan titta på sin favoritfilm, lyssna på sin favoritlåt eller be om optimal lufttemperatur.

Hobbies av den rikaste mannen

Den rikaste mannen i världen och ägaren av en förmögenhet älskar motorbåtar, bilar, brospel och poker. Milliardären har en manisk passion för konkurrens, vilket återspeglas i hans otroliga prestanda. Men denna passion uppträder inte i Bill Gates personliga liv – datorgeni är en lycklig familjemann. I mer än 40 år har hans fru, Melinda French, en tidigare anställd på Microsoft, paret tre barn.

State of Bill Gates

Förmögenheten för världens rikaste man och ägare av företaget överstiger 79 miljarder dollar. Jämfört med förra året gjorde datorgeniet en förmögenhet på ytterligare 3,2 miljarder, och detta tar inte hänsyn till det faktum att den rika mannen investerade 1,5 miljarder dollar i välgörenhetsfonden för sin fru Melinda. Gates förmögenhet ökar årligen med 5,3% på grund av ränta som bankerna betalar för att lagra medel.

Den rikaste mannen 2017 inofficiellt

Bill Gates - The Richest Man of 2017

Bill Gates leder till och med inofficiella källor. Datorgeniet har förtjänat respekten för människor över hela världen för att han förtjänade sin förmögenhet inte från olja eller gas, utan för att använda sina egna hjärnor. Milliardären tar aldrig upp svårigheter, är inte rädd för att försvara sitt företags intressen, tar risker och kämpar nådelöst med konkurrenter. Men vinnarna bedöms inte, och segern är uppenbar – nu installeras Microsoft-produkter på 90% av världens datorer.

Bill Gates har tjänat sin rikedom och förmögenhet, han är en av vår tids största människor. Den här mannen skapade ett företag, som på 40 år kraftigt har förändrat världens ansikte, och vilket elektroniskt ämne kommer att avslöjas för oss av datorgen imorgon – man kan bara gissa. Milliardären hävdar att under de kommande tio åren kommer datorer av olika slag att förändra våra liv ännu mer. Och vi tror på honom, eftersom detta datorgeni fortfarande är mästaren i världsinformation och under hans livstid sjönk i historien.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Niklas

    Vilka egenskaper eller strategier har gjort att världens rikaste man 2017 har uppnått sin framgång?

    Svara
  2. Gustavsson Albin

    Vem var världens rikaste man år 2017 och vad är hans förmögenhet idag?

    Svara
Lägg till kommentarer