...

Tio bästa barnfilmer 2019

2019 års tio bästa barnfilmer ger stor glädje till hela familjen. Med fantastiska storylines och vackra animeringar uppskattas de av både barn och vuxna. Vi presenterar här de mest uppskattade filmerna i år som har samlats in av barn från hela världen, från Disney-favoriter till det nya hajpade Netflix-stjärnglittret. Njut av en unik möjlighet att välja rätt film att se tillsammans med hela familjen och några av de bästa familjefilmerna 2019.

Förutom de gamla goda klassikerna, finns många intressanta nyheter för barn, skolbarn och tonåringar regelbundet i biografer. År 2019 släpptes remakes av populära utländska karikatyrer från 90- och 00-talet och nya fascinerande berättelser från Disney Studios. Det här är spännande äventyrsband och bra berättelser för hela familjen..

1. Maleficent: Lady of Darkness

Maleficent: Lady of Darkness

En av de mest efterlängtade och efter utgivningen populära filmerna från 2019 från Disney. Om den första delen var en nästan klassisk återberättelse av Sleeping Beauty, har den andra redan blivit en självständig berättelse. Handlingen är baserad på bröllopet till prinsessan Aurora, en konflikt mellan människor med magiska varelser, som följde nyheten om det kommande äktenskapet.

Handlingen är enkel, inte ny, men berättelsen utvecklas dynamiskt, vilket fångar uppmärksamhet hos barn och vuxna..

Här avslöjades Maleficent själv med sitt förflutna, berättade oväntat om orsaken till prinsessens förtrollade dröm. Tack vare detta visade sig ”The Lady of Darkness” vara mer dynamisk, mer intressant än den första delen. På grund av överflödet av action- och kampscener är den här filmen mer sannolik för tonåringar än för barn, men dess officiella åldersbetyg är 6+.

2. Addams Family: Halloween

Addams familjetecknad film

Historien, som föddes som en parodi på amerikanska värderingar, har fått världsomspännande erkännande. I oktober 2019 släpptes en tecknad film från Universal Studios i full längd som perfekt förmedlade historiens atmosfär med specifik grafik, musik. Kärnan i Addams-familjen ligger i en passion för ond, svart humor, allt som är motbjudande för vanliga människor. På grund av denna atmosfär fick bandet 12+.

Handlingen i tecknad film är inriktad på familjen Addams förhållande till positiva, söta invånare i de amerikanska förorterna.

Det finns ingen allvarlig konflikt, men idén att acceptera en person som han är spåras tydligt. Denna bas med en sås från coola skämt, dyster entourage av Halloween skapar en intressant barnfilm.

3. Everest

Tecknad Everest ram

Tecknad film av den gemensamma produktionen av Kina och USA visade sig vara färgstark, vilket gör att du tror på magi. Betygsfilmer – 6+. Grafiken, atmosfären, det liknar en Toy Story. En liten flicka som heter Lou på taket av huset möter ett söt monster, liknande Yeti, en storfot. Så börjar deras vänskap och resa till Everest för att återvända hem en ny vän som flydde från onda forskare.

Liksom alla de bästa barnfilmerna från DreamWorks fick detta band karismatiska karaktärer, många bra skämt, roliga situationer, några rörande ögonblick. Det finns ingen spännande historia här, men idén om familjevärden, en varm atmosfär, bra musik sätter filmen i topp tre.

4. Kamouflage och spionage

Kamouflage och spionage

En ljus barnkomedi med anmärkningsvärda referenser till James Bond släpps i slutet av december 2019. Det är designat för tittare över 6 år. Handlingen handlar om superspion Lance, som ursprungligen uttrycks av Will Smith. Från honom överfördes karaktären av rika ansiktsuttryck, otrolig karisma. Kompletterar Lances frusande genius uppfinnare Walter.

Klassiska Hollywood-specialeffekter och iögonfallande grafik, världens obligatoriska frälsning – orsakerna till den stora förväntan på denna tecknad film.

Även om berättelsen inte blir ett mästerverk, kommer det att glädja många roliga scener mellan sådana till skillnad från karaktärer.

5. Disneynature pingviner

Disneynature pingviner

En pedagogisk film för hela familjen som kommer att tilltala barn i alla åldrar. I mitten av tomten är pingvinen Steve, som bor i Arktis. Med sina släktingar letar han efter en själsfrände.

En liten tittare tittar på hur Steve lär sig kärlek, finner en familj och ett enkelt liv händer mellan dessa viktiga händelser.

Pingviner fiskar, samlar stenar, flyr från marina rovdjur.

Filmen innehåller inga speciella konstnärliga specialeffekter, coola karaktärer, sagor. Det är enkelt, bekvämt, men det ser enkelt ut, varar bara 76 minuter. ”Disneynature Penguins” är ett bra sätt att introducera barnen i djurlivet och uppskatta de vackra landskapen i Arktis.

6. Vägen hem

Vägen hem

En familjefilm som vuxna och barn gillar, den berättar om ett starkt band mellan en hund som heter Bella och hennes ägare. Hon tål inte en lång separation, bestämmer sig för att täcka hundratals kilometer för att vara hemma.

Att resa, som det borde vara i sådana filmer, åtföljs av äventyr, roliga situationer.

Finalen är nödvändigtvis rörande, vilket ger ett ljust leende.

Tack vare den goda grafiken, Bellas behagliga voiceover och själva hundens charm, visade det sig vara en vacker, snäll berättelse om stark kärlek mellan en man och hans fyrbenta vän. Det kan ses att filmen är designad för en barnpublik: även i djurstridsscener finns det ingen överdriven grymhet.

7. Född för att bli kung

Född för att vara kung

En bra äventyrsfilm för förskolebarn och barn 10-12 år är baserad på legenden om King Arthur. Hans roll ska spelas av en pojke som berövas mod, självförtroende och alla talanger. Han tar ut det legendariska Excalibur-svärdet från stenen för att slåss med Morgana, uppleva upp- och nedgångarna, ta reda på värdet av vänskap.

Tonårsfilm kommer troligen inte att bära med sig.

Tecken är antingen helt bra eller väldigt dåliga, allvarliga intriger, det finns ingen spänning i handlingen, slutet är förutsägbart.

Plusser – en livlig bild, bra humor, atmosfären i en fruktansvärd, men snäll saga. Biograf är designad för barn som gillar att se mirakel i naturen i en bekant verklighet, och hjälten i ett barn så enkelt som sig själva.

8. Hur du tränar din drake 3: The Hidden World

Hur du tränar din drake 3: The Hidden World

Den sista delen av franchisen för familjevisning med barn över 6 år slutar hela historien. Ikking blev huvudön, skapade sin egen familj, Tandlös träffar också ett par – han är inte den enda raseri.

Handlingen är komplett utan en skurk som måste beseglas, men slutet blir bra.

Det finns inget annat sätt i en sådan berättelse, den är för lätt, varm.

Barnfilmen inkluderade många roliga scener med god humor, rörande stunder, men det fanns en plats för allvarliga frågor. Tillsammans med Icking lär sig barnet inte bara en gång verklig vänskap utan förstår också hur viktigt det är att fatta svåra beslut till förmån för nära och kära. Allt detta, tillsammans med den känslomässiga atmosfären, gjorde How to Train Your Dragon till en av de mest värdefulla moderna tecknade filmerna med en original plot..

9. Dumbo

dumbo

Den bästa barnfilmen från Disney-filmföretaget om djur, denna teori bekräftas av remake av 1941-serien. Historien om en liten elefant med enorma öron som ger honom förmågan att flyga, erövrade hela världen. Under Dumbo 2019 gick fokus från direktör Tim Burton till cirkusarbetare. Handlingen baseras inte på elefantens känslor, utan på samvets- och girighetskamp, ​​familjerelationer, valet av ens väg som motsäger massorna.

Disney skapade en fascinerande film för barn från 6 år, deras föräldrar, vilket fick dig att tro på ett mirakel.

Skillnaden från andra Tim Burton-filmer – ”Dumbo” visade sig vara ljus, och rollen i ansiktena på Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito, Michael Keaton gjorde den här bilden till ett nytt mästerverk.

10. Lejonkungen

Film The Lion King

I en av de trevligaste, mest rörande barnkarikartecknen på 90-talet 2019, gjordes en nyinspelning i filmformatet, bara nyheten hittade inte originalets popularitet. Hon upprepar tecknad film för ram, manuset har inte förändrats. Bilden blev ljus, grafiken var mycket realistisk, övergången från verklighet till datoranimering är inte synliga för ögat. Bristen på den nya ”Lion King” är bara i bristen på känslor, karisma, eftersom djurens ansikten inte uttrycker något.

Om du ser på det som en självständig film får du en bra äventyrsfilm för barn över 6 år och vuxna.

Det finns många dramatiska scener, en moralisk börda, som uppfattas annorlunda beroende på ålder. Filmen satt kvar med den ursprungliga musiken från Hans Zimmer, låten, så vuxna kommer att uppleva trevlig nostalgi från öppningsscenen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Emma Engström

    Vilka är de tio bästa barnfilmerna från 2019? Jag är intresserad av att se några underhållande och pedagogiska filmer för mina barn, men är osäker på vilka som är mest populära och passande för deras ålder. Tack på förhand för era rekommendationer och insikter!

    Svara
Lägg till kommentarer