...

Sluta göra dessa 5 saker för att bli rikare 2020

Få mer ut av din ekonomi 2020! Sluta göra dessa 5 vanliga misstag för att bli rikare. Spara mer, investera smart, begränsa dina skulder, skapa fler inkomstkällor och skydda dina tillgångar. Följ dessa enkla steg för att Optimera din ekonomi och nå dina rikedomsmål.

Restriktiva attityder hindrar många människor att uppnå det de drömmer om. Alla grundläggande förändringar börjar med en omstrukturering av tänkande. När allt kommer omkring det du tror starkt påverkar beteendet. Åtgärder kommer att skapa den omgivande verkligheten. Om hon är långt ifrån idealisk nu, studera strategierna, tips från rika människor som oberoende tjänade sina miljoner. Vad var vanor, tankar, vad de gjorde speciellt för att uppnå mål. När du har svarat på dessa frågor fortsätter du med att anpassa din livsstil.

Att slösa tid

Steg till framgång

Tecknad filmisten Dilbert Scott Adams sa: ”Varje förmåga som förvärvats fördubblar chansen att lyckas.” Ju mer du studerar, desto mer tjänar du. Problemet är ofta inte bristen på möjligheter och önskan att skaffa ny kunskap utan bristen på tid. Det brukar gå till att titta på TV, nyheter på sociala nätverk. Det blir skadligt om det inte finns några begränsningar, kontroll.

Vägen till rikedom börjar med fokus på eget lärande, utveckling. Efter det kommer en kraftfull impuls att dyka upp, motivation att uppnå mål. Med tiden kommer du att märka att du blir mer konsekvent. Rikedom påverkar inte bara ekonomi, utan också hälsa, relationer, möjligheter. Du kommer att förlora känslan av att livet slösas bort. Det kommer att fyllas med intressanta saker, händelser, kreativitet.

Förstår inte hur pengar fungerar

Hur man tjänar pengar

Robert Kiyosaki i sin bok ”Rich Dad, Poor Dad” säger att ”rika människor är rika eftersom de är mer lätta på mer ekonomiska områden än andra.” Det är det verkligen. Om du inte vet hur pengar fungerar kommer du inte gå ett steg längre.

Principen för att locka finansiering är i alla tematiska verk. Så till exempel “The Richest Man in Babylon” av George Clayson. Nybörjare kanske inte förstår fraser som ”portföljdiversifiering” och andra som kan finnas i texterna, men den grundläggande strategin för pengar fångas nästan alltid.

Du behöver inte spendera allt på en gång eller tvärtom spara på en regnig dag. Tjäna pengar ”arbeta” och öka. George Clayson säger att varje dollar du tjänar är som ett frö som kan växa och producera fler dollar. För att detta ska ske, öppna insättningar i banken, spendera pengar på utveckling – utbildning, skapa eller marknadsföra projekt.

Lämna en svår uppgift för senare

Regler för att spara

Finansguruen Dave Ramsey sa: ”Lev som ingen annan nu för att leva som ingen annan i framtiden.” Det är sällsynt att någon som är villig att offra lägger åt ens en liten mängd, men på månadsvis. Många människor skulle hellre ha 100 $ nu än att tänka på att multiplicera dem i framtiden. Detta är misstaget.

Om du vill bli rik, gå ur ett skuldhål, lära dig att spara. Detta kommer att kräva vilja och disciplin, eftersom människorna runt kommer att ha kul, spendera pengar på nöje. Men efter ett tag kommer offret att lönas med skuldfrihet. Du kan leva som ingen annan.

Spendera dagar utan att läsa

Läser offert

Om du inte vet vad som hindrar dig från att bli rik, var uppmärksam på miljonärernas intelligens. Många av dem läser från 100 till 200 böcker per år. Början av bibliska älskare kommer att finna detta en stor volym. Läs lite, men varje dag för att säkerställa att informationen integreras fullständigt och att det inte finns något avslag. Den rekommenderade volymen för en nybörjare är 50–52 böcker per år..

Det är inte nödvändigt att omedelbart ta på sig Shakespeare och andra komplexa författare. Börja utöka dina horisonter med enkla verk som lär dig hur du blir en lycklig och förmögen person. Med tiden kommer du att ha nya idéer som är lätta att genomföra tack vare förvärvad kunskap..

Självbiografier av författare som hjälper till att ta reda på vad som verkligen hindrar att bli rik:

  • Arnold Schwarzenegger. Du kommer att lära av hans bok att människans interna resurser är obegränsade.
  • Michelle Obama. Författaren säger att framgång inte beror på ras, kön eller social status.
  • Steve Martin. Ett av författarens huvudsakliga uttalanden är att år med praktik kommer att gå med misslyckanden och bakslag innan du skapar ett värdefullt projekt..
  • Tina Fey. Författaren berättar att för framgång är det viktigt att bli av med sexism eller diskriminering av människor efter kön.

Fokusera på en enda inkomstkälla

Vanor för framgångsrika människor

Sluta inte investera i dig själv, för den kunskap som du får kommer att hjälpa dig att utvecklas samtidigt på flera områden. I det första bildningsstadiet gjorde många miljonärer detta. Detta faktum bekräftades av Tom Corley – författaren till boken ”Habits of rich people”. Under fem år studerade han oligarkernas livslängd och fann att 65% av dem hade 3 extra inkomstkällor i början av sin utveckling, 45% – 4, 29% – 5 eller mer.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Niklas

    Hur kan jag sluta göra dessa 5 saker för att bli rikare år 2020? Kan du ge mig några tips för att förbättra min ekonomiska situation?

    Svara
  2. Eriksson Månsson

    Vilka är de fem sakerna som jag måste sluta göra för att bli rikare år 2020? Tack på förhand för att du delar dessa värdefulla tips!

    Svara
Lägg till kommentarer