...

I vilken färg för att möta hundens år 2018 – färgschemat, nyanser av kläder

2018 är året att fånga alla hudtoner. Färgschemat innehåller trendy nyanser av kläder och accessoarer som kan addera ljus och färg till ditt utseende. Här är några av de bästa 2018 färgserien som ger dig de hetaste modetrenderna för att möta årets hund.

Vintersemester kräver alltid noggrann förberedelse från människor. Det är mycket viktigt att bestämma i vilken färg hunden ska möta år 2018, eftersom skuggan och stilen på din outfit avgör hur gynnsam symbolen för den östra kalendern kommer att vara för dig. Korrekt valda kläder hjälper dig att locka till dig kärlek, rikedom, tur, familjelycka, hälsa och bara ge en festlig stämning, positiva känslor. Ta reda på vilka färger som passar nyårsafton 2018.

Vad kommer året för den gula jordhunden att ge

Skylten anses vara mycket kraftfull. Detta innebär att människor under kommande 2018, som kommer att hållas under regi av den gula jordhunden, kommer att kunna se lösningar för de situationer som tidigare verkade hopplösa. Experter tror att denna period är idealisk för att etablera ditt liv, för att rikta det i en gynnsam riktning. Den gula lakhunden hjälper alla så mycket som möjligt om den uppfylls korrekt.

Huvudfunktionerna i symbolen för 2018

Varje tecken på den östra kalendern, element och färger kännetecknas av sina egna egenskaper, på ett eller annat sätt som påverkar varje människas liv. Den gula jordhunden är en symbol för konstans, visdom. Huvuddragen hos en sådan beskyddare:

  1. En hund är lojalitet och hängivenhet till människor, till deras ord. Dessa egenskaper är vanliga för alla som föds under hennes år..
  2. Hundar är väldigt sällskapliga, perfekt kan planera ekonomi. Bland de människor som är födda under detta tecken finns det många framgångsrika affärsmän..
  3. För en hund är familjen mycket viktig. Äktenskapet som avslutades under hennes år kommer att vara lyckligt och livet i en ny familjerik.

Vilken färg att fira det nya året

Människor är vana att ge varje skugga en egenskap. Favoriterna 2018 är gul (solens färg) och brun, det är att föredra att möta honom i dem. De är förknippade med värme, glädje, välbefinnande, fertilitet. Lila färg ger materiell framgång. Genom att välja en outfit i blått kan du locka till dig en snabb karriärstillväxt. Orange bidrar till akademisk kompetens. Vitt är en symbol på förändringar i livet och övervinner svårigheter. Ta reda på hur man firar det nya året, vilka färger som hjälper till att uppnå sympati med värdinnan.

Unga människors firande firar nyåret

Mjuka dämpade nyanser av gult och brunt

Symbolen för 2018 kommer att gilla naturliga nyanser som orsakar föreningar med naturen. Gul är färgen på det nya året, liksom dess nyanser. Du kan träffa semestern i en klänning eller kostym av orange, brun, citron, kaffe, choklad, senapsblommor. Effekten ökar om du använder en kombination av flera nyanser samtidigt. Det är att föredra att komplettera outfit med lugna accessoarer, lakoniska klassiska smycken.

Romantiska pastellfärger

Patronesinnan 2018 kommer att acceptera sådana färger gynnsamt, eftersom hon gillar blygsamhet och återhållsamhet. Så att nyårsbilden inte var för tråkig kan du lägga till den med ett par ljusa tillbehör. Lämpliga pastellfärger för det nya året:

  • ecru;
  • cappuccino;
  • pulver;
  • blek lila;
  • persika;
  • himmelsblå;
  • kräm;
  • ljusrosa;
  • vanilj;
  • lätt korall;
  • mynta.

Fina vintoner

Sådana färger är nu mycket populära och att fira det nya 2018 året i dem kommer att vara mycket lämpligt. Kläder i vinton hjälper till att skapa rätt stämning. Saker i färgen på Bordeaux, Marsala och champagne kommer att göra. Det är att föredra att de sys av sammet, chiffong och andra ädla tyger. Brandy färg är också mycket relevant. Utsökt kläder i dessa nyanser kommer att se vackert ut med graciösa, knappt märkbara dekorationer..

Nobel glans av metalliska nyanser

Outfits i detta sortiment är valet av modiga, självsäkra kvinnor som inte är rädda för att locka all uppmärksamhet från de omkring dem. Alla metalliska nyanser är lämpliga: silver, guld, brons. Klänningar i dessa toner från ovanliga tyger ser väldigt vackra ut: siden, spets, satin. Både materialet från vilket den glänsande dräkten är sydd och paljetter eller andra dekorativa element som den är dekorerade med kan ha metallisk glans..

Klassiska färger med eleganta accenter på toalettdetaljer

Fans av traditionella färger kan säkert tänka på en festlig garderob med sin närvaro. Lämpliga svarta och vita saker, blå, grön, lila. Om kläderna är mörka, bör bilden kompletteras med en ljus detalj, till exempel ett sjal, en läderhandväska, ett bälte. De mest lämpliga smycken kommer att vara gjorda av guld och andra ädelmetaller, men smycken bör överges.

Flicka i Santa Claus hatt

Vad du ska fira det nya året med stjärntecken

Den enskilda karaktären på ditt födelsedatum bör också beaktas när du väljer en dräkt till semestern. Det personliga tecknet på zodiaken enligt horoskopet kommer att bidra till att stärka hundens gynnsamma effekter. Efter att ha träffat det nya året 2018 i en klänning i en eller annan färg, kommer du att hjälpa till att locka vissa fördelar i ditt liv. Av stor vikt här är vilket element som motsvarar ditt stjärntecken. Var och en har sin unika, speciella detalj..

Representanter för jordens tecken

Av Jungfru, Oxen och Stenbocken är hunden mest gynnsam eftersom de representerar ett element. Om personer som är födda under detta tecken väljer rätt outfit, kommer lyckan att följa med dem hela året och alla drömmar kommer att bli verklighet Det rekommenderas att bära saker i beige, gyllene, chokladfärger, bruna toner. Gul är lämplig – färgen 2018. Du kan använda andra som är nära jorden: grafit, terrakotta, grå.

I ovanstående nyanser kommer släta glansiga tyger, till exempel satin, siden, stickat, att se vackra ut. Kvinnor med jordskyltar bör föredra A-linje klänningar eller fodral. De är återhållsamma men eleganta. Rekommendationer för varje karaktär:

  1. Jungfrun. Representanter för detta tecken måste välja sådana saker som skulle betona kvinnlighet och romantik. Du kan fira det nya året i en mild flödande klänning i ett sandfärgat golv.
  2. Taurus. De som är födda under detta stjärntecken måste noggrant överväga valet av tillbehör. Massiva guldörhängen kommer att göra. En sådan prydnad kommer att locka rikedom.
  3. Capricorn. Representanter för detta skylt måste ta med sig en minnesvärd koppling eller handväska. Detta tillbehör bör locka uppmärksamhet..

Brand stjärntecken

Lions, Skytten och Väduren, som är vana att klä sig ljust, på nyårsafton 2018 är det bättre att röra sig bort från detta. Dessa skyltar passar rosa och vinröd färger. Det är bättre att vägra hårda korsetter, oändliga öglor, en djup halsringning och detaljerade tillbehör. Om du vill stå ut, välj en klänning med nakna axlar och komplettera den med en halsduk. Tips för varje brandtecken:

  1. Väduren. Ett idealiskt alternativ för detta tecken är en lång korallfärgad klänning av naturligt siden. Ta hand om smycken. Komplett utseendet med långa örhängen, en ring med en stor sten.
  2. Ett lejon. Representanter för detta tecken passar ett sådant tillbehör som en liten diadem. Detta element kommer att få dig att känna dig som en drottning..
  3. Skytten. Bilden av människor med ett sådant stjärntecken bör vara spektakulär. En original hatt hjälper till att göra det så. Detta ovanliga tillbehör kommer säkert att uppmärksamma..

Trendig palett för representanter för vattenelementet

Vi pratar om sådana stjärntecken som skorpion, fiskarna och cancer. Astrologer rekommenderar sina representanter att fira det nya året 2018 i kläder av sand och lila nyanser. De kommer att hjälpa till att locka rikedom och rikedom, följa kärlekssucces och påverka hälsotillståndet positivt. Dessa är de livsområden som är prioriterade för representanter för vattenelementet.

Skorpioner, fiskar och cancer behöver inte välja vanliga saker, de kan vara tillverkade av kontrasterande tyger. Ritningar och tryck, till exempel geometriska och orientaliska motiv, är välkomna. Kvinnor med dessa tecken rekommenderas att vara uppmärksamma på klänningar gjorda av spets, siden, chiffon, organza. Män är bättre på att klä sig i klassisk stil och välja byxor med jacka och skjorta. Representanter för båda könen bör inte glömma guld- och bärnstensmycken. Rekommendationer för varje stjärntecken:

  1. Kräfta. Om detta är ditt tecken, ta med en karnevalmask med gnistrar, strass eller blommor till festen. Detta tillbehör lovar framgång i kärleksaffärer..
  2. Skorpionen. Kvinnor som representerar detta skylt måste ha stilettos.
  3. Fiskar. Om du är född under denna stjärntecken, använd en klänning eller blus i tropiskt tryck.

Hund i Santa Claus hatt

Tecken på luftelementet

Vattumannen, Vågen och Tvillingarna för det nya året 2018 rekommenderas att klä sig i blå eller gröna färger. Tryck med tropiska och blommiga motiv är lämpliga. Sådana bilder kommer att symbolisera det faktum att hundar älskar att tillbringa tid i frisk luft. Specifika rekommendationer för varje tecken:

  1. Tvillingar. För att betona individualitet rekommenderas att representanter för detta stjärntecken bär pararmband av guld eller annan gul metall. Detta tillbehör är en symbol för öppenhet. Tack vare honom kommer universum att ge Tvillingarna många nya bekanta.
  2. Vattumannen. Detta tecken behöver en utsökt detalj. Ett bra alternativ är spetshandskar. De kan kompletteras med nästan vilken klänning eller kostym som helst..
  3. Libra. Om du är född under det här tecknet, bär en klänning eller blus med Lurex eller paljetter för det nya året.

I vilken stil att fira det nya året 2018

Semesterbildens framgång beror inte bara på färg utan också på typen av dräkt och tillbehör. Du kan kombinera olika typer av kläder och komplettera dem med dekorationer, men du måste komma ihåg att hunden är en symbol för återhållsamhet. Föredra lugna och eleganta bilder. Använd inte föremål kopplade till katter, till exempel leopardtryck. Om du vill respektera hundens jaktinstinkt kan du välja kaki.

Nyårs kläder

Stilen på outfit är inte lika viktig som färgen, men det spelar också roll. Det är att föredra att välja blygsamma snarare än upprörande klänningar, eftersom hunden är ett opretentiöst djur. Från tyger är det bättre att välja naturligt och lätt: siden, organza, spets, chiffong, taft. Dräkten ska vara elegant och bekväm, utan provocerande detaljer, till exempel en djup halsringning, ett högt snitt på kjolen, med bekväma skor. Närvaron av ett stort antal strass, paljetter, paljetter är inte välkommen.

Alltför korta kjolar och trånga klänningar är inte ett alternativ för nyårsfirandet, eftersom hunden inte tolererar vulgaritet. Det är klokare att välja kläder som täcker knäna eller stiger något över dem. A-linjeklänningar, etui och andra alternativ i ett klassiskt lakoniskt snitt är lämpliga. Oavsett vilken outfit du väljer, bör den betona fördelarna med din figur och distrahera uppmärksamheten från bristerna.

Tillbehör & smycken

Utan dessa element blir den festliga bilden inte komplett. Guld- och platina-smycken kommer att vara mest lämpliga, eftersom 2018 års färger är gula och bruna. Tillbehör med bärnsten, till exempel en brosch eller pärlor, kommer att göra. Mängden smycken ska vara måttlig, bär inte allt som finns i lådan. Låt det finnas någon accent – en choker, ett bälte, en original koppling, stora bärnstenörhängen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Gustavsson Albin

    Vilken färg passar bäst för att möta hundens år 2018? Är det ett specifikt färgschema eller finns det olika nyanser av kläder som passar bäst för att fira detta år?

    Svara
Lägg till kommentarer