...

De mest fashionabla blandarna av 2019

De mest eftertraktade blandarna av 2019 är här! Dessa blandare är designerade för att passa in i alla hem, oberoende av stil. De är utformade med smaker från både modern och traditionell formgivning, och kommer med många fördelar som dra och strömknappar, krombelagda och rostfria stålarmaturer och en bra prestanda. Dessa fashionabla blandare kommer att ge ditt badrum ett luftigt och modern utseende.

Låt oss prata om vilka kranar för badrum och kök designare anser vara de mest fashionabla och relevanta i år. Vår tipswebbplats har valt de mest märkbara trenderna för dig för att hjälpa dig att välja en trendig, bekväm och modern kran. Som alltid är här några illustrativa fotoexempel.

De mest fashionabla blandarna av 2019

I slutet av förra året berättade portalen redan om de nuvarande trenderna i arrangemanget av badrum och kök. Men en analys av modetrender i utformningen av dessa viktiga rum i varje hem skulle inte vara komplett utan kranar. De blir en integrerad, funktionell del av köket och badrumsinredningen..

Den första märkbara trenden är matt svarta kranar. Ja, de är naturligtvis dyrare än vanliga, de är ofta tillverkade av keramik, porslinstenar, granit, men de kan också vara tillverkade av flerskikts rostfritt stål, krom, mässing med en speciell teknik.

Fördelarna med matt svartblandare är många:

  • De ser väldigt eleganta ut, originella;
  • Långvarig;
  • De lämnar inte fläckar, märken från droppar och fingrar, det är mycket lättare att ta hand om.

De mest fashionabla blandarna av 2019

De mest fashionabla blandarna av 2019

Enligt designarna behöver svarta kranar inte kompletteras med en liknande handfat eller handfat. Mot den snövita bakgrunden i traditionell VVS kommer de också att se bra ut och spela på kontrasten till färger.

De mest fashionabla blandarna av 2019

De mest fashionabla blandarna av 2019

De som inte gillar lakoniska svarta kranar eller helt enkelt inte passar den valda interiörstilen kan välja lyxiga ”gyllene” alternativ. Glänsande guldkranar är en klassiker som ger badrum och kökinredning en glansig, rik och presentabel look.

Viktig! Klassiskt guld är i trend! Inget rosa guld, varnar designers, denna trend är inaktuell.

De mest fashionabla blandarna av 2019

Den tredje trenden rör ökningen i tillverkningsbarheten för blandare. Allt fler ägare föredrar kontaktlösa alternativ som automatiskt slår på och stänger av vattenförsörjningen. Dessutom är kranar som sparar vatten trend..

De mest fashionabla blandarna av 2019

Formgivare har också noterat ett växande intresse för kranar i industriell stil. De är mycket ovanliga och passar inte bara för loftstil.

De mest fashionabla blandarna av 2019

De mest fashionabla blandarna av 2019

De mest fashionabla blandarna av 2019

Som ni ser är kranarna för sådana modeller alltid mycket märkbara, det här är inte svängbara spakar, utan de klassiska, separata, runda knopparna för att justera vattnet. Enligt designarna är sådana mixermodeller idag mycket relevanta..

Valet av kranmodeller för badrum och kök är förvånansvärt stort idag. Naturligtvis är det upp till dig att göra det slutliga valet, men du är säker på att vara i trend är inte en dålig sak.!

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Alexandra Engström

    Vilka är de mest fashionabla blandningarna av 2019 enligt er? Jag är nyfiken på att veta vilka kombinationer som har varit trendigast och mest populära bland modeentusiaster i år. Tack på förhand för ert svar!

    Svara
    1. Jonathan Forsman

      Enligt min åsikt har några av de mest fashionabla blandningarna av 2019 varit oversized plagg kombinerat med smala byxor, pastellfärger matchat med neutralt och sportkläder stylat tillsammans med high fashion. En annan trend som varit populär är att blanda olika material, som sammet och denim eller läder och spets. Accessoarer som bälten, hattar och statement smycken har också varit viktiga för att fullända en outfit. Sammantaget har en mix av avslappnad och dressad stil varit i fokus under året.

      Svara
Lägg till kommentarer