...

Trendiga inredningsidéer i moderna radhus – verk av kända arkitekter

Få inspiration för att inreda ditt hus med trendiga moderna förslag från kända arkitekter! Se vilka vackra och unika designmöjligheter som erbjuds för att skapa din egen personliga stil och omvandla ditt hem till ett fantasifullt och komfortabelt utrymme.

Radhuset är en duplexlägenhet med separat ingång i ett lågt radhus. I megastäderna är detta utrymme mycket uppskattat på grund av sin stora yta och den moderna människans komfort.

I dagens artikel diskuterar vi inredningsidéer för den här typen av hem och tittar på de bästa alternativen för mysiga möbler. Låt oss också ta upp de trender som vi ser idag. Vi hoppas att vårt urval av tips kommer att vara till hjälp och informativt för besökare på modeportalen.

Konst i vardagsrummet

Den är oftast den mest populära, välkomnar gäster och är en perfekt plats för hela familjen att träffas. Därför behövs ljusa möbler, rätt belysning, väggdekoration och andra element. Det krävs fantasi, kreativitet och expertråd för att skapa en harmonisk atmosfär i hemmet. På tal om konst och kreativa utrymmen kan vi nämna de extraordinära skulpturerna ”Seagulls” av Curtis Jere (Behance).

Inredning vardagsrum med öppen spis

Kreativa detaljer av James D. LaRue arkitekter

Framhäv varje hörn på ett vackert sätt genom att lägga till intressanta element: stolar, keramikfigurer eller originella Designprodukter, som du vill ha.

Skulptur i vardagsrumsinredningen

Okonventionella lösningar

Bilderna nedan visar fantastiska originalstolar, en lång soffa i eldorange och ett slående rutigt mönster.

Skulptur på väggen i retrostil

Skulptur på väggen. Designidé C. Jere

Köksö

En av dagens trender –är minimalism. Snygg, praktisk och praktisk – vem vill stöka till med matlagningen?? Här finns bänkskivor i koppar som harmonierar med den bruna färgen.

Köksö med släta ytor

Smidiga ytor från Palm Design Group

Som inredning Bekväma matbehållare Rostfritt stål – en symbol för enkel funktionalitet. Håll ingredienser och spannmål.

Ovanliga belysningsarmaturer i matsalen

Dramatisk belysning

Ett spännande och färgstarkt spektakel: en parad av blå stolar på en lila matta. Ett lekfullt och roligt tillskott till sorten En lyxig ljuskrona Gotisk stil, hänger elegant över bordet.

Kontrasterande kombinationer i matsalsinredningen

Intressanta funktioner

Fascinerande ljuskronor och pendlar från West Elm. De är helt handgjorda, vilket ger dem en individuell och charmig touch.

Inredning av sovrummet

Sofistik och ömhet av MacCaul Turner Design

Följande bild visar den moderna konstens lyx. Svala, mörka toner ger en fin kontrast till de snövita accenterna i sängkläderna. En stor ljuskrona, som skapar formbara skuggor i taket, ger inspiration och dimension.

Stoppad sänggavel

Elegant sänggavel från West Elm

Det spa-liknande badrummet

Hur man inte tar hänsyn till det viktigaste rummet – badrummet?! Den fräscha och ljusa interiören är alltid aktuell. Speglar och blanka ytor ger rymd och lätthet. Vita handdukar och tillbehör får inte glömmas bort. Fokus ligger på glasduschen: effektiv och elegant.

Badrumsinredning

Marmorplattor i badrummet från Apothecary jars

Märkliga apoteksbehållare fyllda med havssalt, tvål eller svamp ger en ovanlig atmosfär i alla utrymmen. Dessa PB Classic Glass Apothecary från Pottery Barn är tillverkade av hållbart blåst glas.

Ett lyxigt badrum i marmor

Överflöd och överflöd

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Berg Henrik

    Vilka är några av de mest populära trendiga inredningsidéerna i moderna radhus? Och kan du ge några exempel på verk av kända arkitekter som vi kan inspireras av?

    Svara
Lägg till kommentarer