...

Stuga på en sluttning av Dik Clark+Associates – att bo i ett sådant hem kommer att bli ett sant nöje, Austin, Texas

Stuga, designad av Dik Clark+Associates i Austin, Texas, är ett sant nöje att bo i, tack vare dess fantastiska placering på en sluttning som ger enastående utsikt. Hemmet har moderna detaljer som passar perfekt in i miljön och erbjuder en oemotståndlig, angelägen atmosfär omgiven av grönska. Utsikt, grönska, modern design och ett nära läge – det här är verkligen ett hem som är värt att uppleva.

Bostaden ritades av ett team av världsberömda arkitekter. Besökare till Beautiful Country House har säkert hört talas om den vackra och moderna staten där detta fantastiska hem ligger.

Terrass i en bostad vid poolen
Dekorera husets huvudentré
Inredning av vardagsrummet
Kök i svartvitt

Köket är i svart och vitt. Snövit barstolar Stålbenen matchar bordet. De horisontella linjerna ger interiören ett elegant och stramt utseende.

Inredning av ett sovrum med tillgång till en terrass
Inredning i ljusa färger

Badrummet är kaklat i en ljusare nyans, vilket ökar utrymmet. Det runda badkaret framhäver och ger hela rummet en mild känsla.

Ovanligt ljus över matbordet
Ett träd på stugans gård
Utsikt över staden på kvällen från stugans terrass

Projektet har genomförts i lugna färger och detaljer med flexibla element. Lika väl lämpad för att underhålla stora grupper av vänner som för en lugn familjevistelse.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Björklund Oskar

    Hur kan man hyra eller köpa en stuga på en sluttning av Dik Clark+Associates i Austin, Texas?

    Svara
Lägg till kommentarer