...

Seth Stein Architects presenterar lyxlägenhet “Piper House” London

Seth Stein Architects presenterar Piper House, en lyxlägenhet i London som utlovar den finaste och ultimata bostadsupplevelsen. Lägenheten tillbyggda under 2014 har modern design och är belägen i ett skyddat område med lummig trädgård, naturliga klippor och strömfåror. Boendet har även exklusiv tillgång till en nydesignad pool och lekplats. Piper House är ett unikt boende som ger ett privilegierat och autentiskt levnadsläge och en bekväm, lyxig och avkopplande vistelse.
Utsikt över staden från lägenhetens balkong
Växter i lägenhetens inre
Svart och vitt vardagsrum interiör
Arbetsyta i köket
Hemkontor i en lägenhet
Vit sovrumsinredning
Modern badrumsdesign
Ljusa badrum

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Ida Fredriksson

    Jag undrar hur många rum och vilka faciliteter som ingår i lägenheten? Finns det en balkong eller trädgård? Och hur är läget i London, är det centralt eller mer avsides?

    Svara
Lägg till kommentarer