...

Fantastiskt projekt av Surround Architecture: “rustik urban” Folly Farm Ranch, Boulder, Colorado

Surround Architects har skapat ett unikt projekt i Boulder, Colorado som kombinerar rustikt landsbygdsutseende med modern urbanitet. Folly Farm Ranch ger ett lyxigt samt hållbart boende upplevelse, med fungerande lantbruk, fiske, jakt och naturupplevelser. Dess arkitektur är inspirerad av landsbygdsstil, med massiva träelement och moderna glasfönster, vilket ger en estetisk ljud reducering och ingång till natursköna omgivningar.
Privat pool på Folly Farm
Färgglada möbler i vardagsrummet
Folly Farm fönster med utsikt över tomten
Inredning för matsal
Folly Farm privat gräns
Bakgrundsbelysning av Folly Farm-fasaden
Gångväg till Folly Farm

Dale själv ger dig en guidad tur i sin skapelse:

Bilder med tillstånd av Emily Minton Redfield och Surround Architecture.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Martin

    Jag gillar verkligen konceptet med ”rustik urban” för Folly Farm Ranch i Boulder, Colorado. Det verkar vara ett fantastiskt projekt av Surround Architecture. Jag undrar dock om detta ”rustika” koncept har influenser från omgivande naturen eller om det är mer av en stilistiskt val? Hur har de kombinerat det urbana och rustika? Skulle gärna vilja veta mer!

    Svara
  2. Anna Holmgren

    Det låter som ett spännande projekt! Jag undrar hur de har lyckats kombinera den rustika och urbana stilen på Folly Farm Ranch? Finns det några speciella designelement eller materialval som har använts för att uppnå detta? Ser fram emot att höra mer om detta fantastiska projekt!

    Svara
Lägg till kommentarer