...

Ett fantastiskt CorMAnca-hus av Paul Cremoux –man kan inte titta bort i Mexiko

Paul Cremoux har skapat ett unikt CorMancan-hus som är enastående och fångar betraktarens blick. Huset är byggt i Mexiko och har unika egenskaper som gör det unikt, dess fantastiska arkitektoniska design och unika material använda för att skapa en tidlös atmosfär är andra inte kan matcha. Det ger en elegant, modern känsla som passar perfekt för både städer och Hotell. Byggnaden är skapad med passion, kunskap och ett brinnande engagemang att höja bostäder till nya nivåer.

Besökare till Ett vackert hus på landet Inbjuder dig att resa till Mexiko och uppleva atmosfären i moderna hem. Designföretaget Cremoux i Mexico City har skapat ett rymligt och unikt hus. Dess unika karaktär uttrycks av det faktum att den är en blandning av en vertikal trädgård och väggar av vulkanisk sten.

Designerna kan mycket väl ha inspirerats av detta hisnande projekt lyxMed vackra trädgårdar Semiramiderna, som var ett av världens sju underverk. En strikt monolit förvandlad till ljusa och varma utrymmen på en liten tomt. Stenfasaderna kontrasterar väl mot de diskreta bokfärgade träverken.

Innergården i ett fristående hus från CorMAnca
Inredningen i CorMAncas entré
Privat CorMAnca fristående hus exteriör design
CorMAnca herrgårdsprojekt av Paul Cremoux Studio
Trappor för privata hem CorMAnca
CorMAnca Mansion inredning
Privat hemordning CorMAnca
Design av privata hus CorMAnca
Schema för privata hus CorMAnca
Planritningar av ett fristående hus i CorMAnca
Schematisk bild av ett privat hus CorMAnca
Schematisk bild av ett privat hus CorMAnca
CorMAnca privat hus - schema
Schematisk bild av ett privat CorMAnca-hus

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Pettersson Andersson

    Det här CorMAnca-huset av Paul Cremoux verkar verkligen fantastiskt! Jag är nyfiken på vilka unika egenskaper det har som gör att man inte kan sluta titta på det. Kan någon dela med sig av mer information om huset? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer