...

– Gatineau Hills Residence av Christopher Architects, Kanada

Christopher Architects har skapat en vacker, fridfull och gemytlig residence i de spektakulära Gatineau Hills, Kanada. Boendet har rymliga ytor och stora glaspartier som ger vackra utsikter och ett rikligt ljusinsläpp. Den modernistiska formgivningen kombineras med naturliga material som sten, trä och lera som alla tillför behagliga sfärer till inomhusmiljön. Residence erbjuder ett unikt boende med stor närhet till naturen.

Kära vänner av den populära portalen, vi presenterar den skapelse som skapats av arkitekten Christopher. Det eleganta Gatineau Hills Residence har ett vackert läge utanför Ottawa.

De lyxiga omgivningarna kombinerar elegant stadsdesign med rustik charm. Vacker grönska runt byggnaden, fantastisk utsikt vid floden Gatineau.

Gatineau Hills Residence huvudentré
Inredning av ett vardagsrum med öppen spis
Vit köksö
Inredning av kök
Fönster vid Gatineau Hills Residence
Kvällsbelysning av Gatineau Hills Residence
Fasad av ett privat hus Gatineau Hills Residence
Utsidan av ett residens i Gatineau Hills
Gatineau Hills Residence exteriör

Det ser ut som en saga för dig?

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Elin Karlström

    Kan du ge mer information om Gatineau Hills Residence av Christopher Architects i Kanada? Jag undrar om arkitekturen och designen av huset, samt om det finns några unika eller speciella funktioner. Finns det också några foton av interiören? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer