...

– en intressant teknisk lösning från Lagnö av Tham & Videgård Arkitekter i Sverige

Tham & Videgård Arkitekter har skapat en intressant teknisk lösning som erbjuder olika fördelar och unika egenskaper. Projektet kallas för Lagnö av Tham & Videgård Arkitekter och är ett sätt att modernisera en traditionell byggnadsteknik som är fördelaktig för både miljö och besparingar. Den nyinstallerade tekniken inkluderar rumsventilation som separerar varm och kall luft, helt utan att förnya luften, vilket leder till en viktig minimering av energi- och underhållskostnader. Lagnö av Tham & Videgård Arkitekter är en mycket intressant teknisk lösning som kan ge olika fördelar.
Husets utseende
Fasad av betong

Två byggnader i linje med varandra skapar en gemensam naturlig bild i landskapet. Själva huset ligger i ett uppror av skogens färger. Och genom de färgade glasfönstren kan du se den otroligt vackra bukten.

En av ingångarna är en glasad öppning mellan husen. Arkitekternas okonventionella lösning är både en inredning och ett skydd mot regn, vind och väder.

Betonggolvet i ett hem
Trämöbler i hemmet
Sovrum i huset

Längs den norra fasaden finns små, mysiga rum som är inredda i en ganska stram stil. Huset har ett privat vattenrum med en träinredning –bastu, precis intill stranden och piren.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Hedman Pontus

    Vad består den intressanta tekniska lösningen från Tham & Videgård Arkitekter i Lagnö av? Kan du ge mer information om detta?

    Svara
Lägg till kommentarer