...

Pixie Haircut för kvinnor 2019

Pixie frisyrer är en av de hetaste frisyrtrenderna för 2019. Det är en kort, uppsatt frisyr som ger kvinnor ett modern, fräsch och charmig utseende. Fördelar med pixie frisyren är att den är lätt att hålla och kräver lite styling, och den kan få dig att se trendig ut på bara några minuter! Pixie frisyren är också idealisk för kvinnor med olika hårtyper och erbjuder ett brett utbud av stilar, så det finns något som passar alla.

Den trendiga numera hårklippsspett dök först 1963 med den engelska kvinnan Leslie Hornby, men glömdes snart utan förtjänst. Hustrun till den berömda fotbollsspelaren Victoria Beckham återupplivade håret. Nu har frisyren återfått popularitet, har skaffat flera sorter och stylingsmetoder..

Frisyrfunktioner

Pixie frisyr är flerskiktad, vilket ger bilden av kvinnlighet speciell charm och sexualitet. Egenskaper hos pixies:

  • helt öppna öron och nacke;
  • sträckta eller klibbiga strängar på toppen av huvudet;
  • rakad whisky och nape;
  • korta, sneda eller långsträckta lugg.

Vem är pixiefrisyren

En trendig frisyr kan radikalt ändra utseende och bild, så det är nödvändigt att närma sig valet av en sådan frisyr med en fullständig förståelse av saken. Stylister rekommenderar att uppmärksamma följande aspekter:

  • Pixie är en av de kortaste hårklipporna. Om du inte är nöjd med din kindbens sammansättning, har en kort nacke eller utskjutande öron är det bättre att föredra frisyrer med långa eller medelstora strängar.
  • Perfekt ansiktsform för pixies – ovala eller långsträckta.
  • En frisyr dekorerar perfekt flickor med stora ansiktsdrag. Frisyr fokuserar på läppar och näsa.
  • Pixie är lämplig för flickor med delade ändar, svagt och tråkigt hår.
  • Pixie är kategoriskt inte lämplig för dem som har vågigt hår. Sådana lockar är svåra att style. Frisyren, tvärtom, kommer att vara framgångsrik för flickor med rakt och tunt hår: det kommer att ge den saknade volymen.
  • Det finns inga strikta åldersbegränsningar. Alla har råd med en frisyr – både unga flickor och damer i ålder.

Hollywood stjärnor

alternativ

En professionell stylist erbjuder dig flera alternativ för frisyrer: med en långsträckta, sneda eller korta lugg, pixie-bob, med en mohawk, rakade eller asymmetriska tempel. Valet bör baseras på följande regler:

  • Ägare av en rund ansikte med stora funktioner är bättre att rita asymmetri och göra en långsträckt bang.
  • För flickor med en långsträckt eller triangulär form i ansiktet är volymen på kronan och sneda lugg mer lämplig.
  • Flat top och long bangs – den perfekta lösningen för flickor med ett diamantformat ansikte.
  • Alternativet för medelhår, när strängarna på kronan når mitten av loben, är lämpliga för kvinnor över 30 år och de som vill täcka kindbenen.
  • En frisyr för kort hår kommer att se särskilt imponerande ut på flickor med ett ovalt eller tunt ansikte. Om du vill sticka ut ska du göra ett snett bang, en mohawk eller ett rakat mönster på templet.
  • För att korrigera bristen på volym som ligger i tunt hår, rekommenderar stylister att man föredrar pixies med en kaskad.
  • En affärsversion av en ultrakort frisyr utan en bang passar flickor med proportionella ansiktsdrag.

Hur man lägger

Pixie kommer bara att se snygg ut i ett fall – om du tvättar håret efter varje schamponering. Det finns flera sätt att göra detta:

Stylingalternativ Sequencing
Hipster Applicera vax eller stylinggel på vått hår. Separera trådarna med fjädrar, du kan sätta upp några av dem eller flytta till andra sidan. Blås försiktigt håret, men kamma inte. Strö över lack.
Företag Gör en avskjutning eller kamma håret på ena sidan. Applicera vax på trådarna, torka dem, jämna ut med en kam.
Slät Lyft några trådar från din panna, gör en kam. Kamma försiktigt tillbaka håret och avslöja din whisky. Fixa stilen med hårsprej.
Med lockar Linda luggen på curlers eller ett tunt curlingjärn, och bilda elastiska lockar. För att hålla lockarna fixerar du basen med osynlighet och strö hår med lack. Ta sedan bort hårklämmorna. Viktigt: du måste linda lockarna från ansiktet.

Pixie frisyrfoto

Pixie frisyralternativ

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Henrik

    Hur kan jag styla en Pixie Haircut på olika sätt för att variera min look under 2019?

    Svara
  2. Emma Pettersson

    Vilken stil av pixie-hårklippning passar bäst för kvinnor år 2019? Kan du ge några tips eller idéer på hur man kan styla och underhålla en pixiefrisyr för att få den att se modern och trendig ut?

    Svara
Lägg till kommentarer