...

Månskalendrar klipper för november 2019

November är här med sina magiska klipp och koder. WordPress har ett fantastiskt verktyg som gör det enkelt för användare att organisera sina ärenden – Månskalendrar. Med Månskalendrar kan användare spara sina projekt och scheman, tilldela arbetsuppgifter och hålla koll på poäng från nära och kära, hushålla med din tid och ställa in notiser för att få saker gjorda. Gör din värld lite lättare och mindre stressig med bäst i klassens Månskalendrar!

Så att håret växer snabbare, inte faller ut och njuter av sin skönhet, är det tillrådligt att konsultera månkalendern innan några åtgärder med dem. Han hjälper dig att välja rätt dag att genomföra din plan. Om månen befinner sig i den ”rätta” zodiakenkonstellationen kan du inte bara få en vacker frisyr, utan också locka lycka, finansiell stabilitet och mycket mer..

Vilken måne är bäst att klippa hår

Månfaser

En frisyr gjord under månens tillväxtfas, gör att du kan göra håret smidigare och mer hanterbart, för att säkerställa deras snabba återväxt. Om du besöker frisören under en minskande cykel blir effekten motsatt. Denna effekt har en vetenskaplig grund. Månen påverkar vätskorna i människokroppen, därför rusar blod i hårets folliklar i fosterna av tillväxten, vilket påskyndar ökningen i trådens längd.

Lika viktig är jordens satellits position i ett särskilt stjärntecken:

  • För att strängarna ska växa snabbare eller delas mindre, är det tillrådligt att besöka frisören när månen är i Oxen, Jungfruen, Stenbocken eller Leo.
  • De som vill ge en ny frisyr luftighet utan att förstöra hårets skick måste gå till mästaren när månen är i Tvillingarna eller vågen.
  • Du kan få starka, men långsamt växande trådar om du klipper håret medan månen är i cancer eller fiskarna. Styling efter det påverkar inte hårets kvalitet.
  • Neutrala är perioder när månen är i Skytten eller Skorpionen. Förmånen kommer att bero på veckodagen, datumet, Merkurius position. Om utfallet inte lyckas kan en frisyr till och med leda till skallighet med yttre kvalitetsarbete.

 

Månskalenderfrisyr i november 2019

Flicka i en skönhetssalong

Nymånen eller dagarna för stjärnskölden för Merkurius är den mest lämpliga tiden för att arbeta med trådar. Så de kommer att växa snabbare, deras förlust kommer att stoppa.

Innan du går till frisören, titta på månkalendern för november:

Dag och veckodag Månfas, där stjärntecknet ligger Gynnar sig på månkalendrarna för november 2019
1, fredag Växande, Stenbocken En frisyr gör ditt hår mjukt och smidigt och hjälper till att stärka det. Problemet med delade ändar minskas..
2, lördag
3, söndag
4, måndag Första kvartalet Vattumannen Hårkvaliteten kommer inte att förändras efter klippning, men denna måndag är den mest gynnsamma dagen för alla experiment med frisyrer och färger.
5, tisdag Växer, Vattumannen
6, onsdag Växande, Fiskarna Månens negativa effekt upplevs av hårbotten – efter skärning eller tvättning kan irritation och mjäll uppstå. Bättre att avstå från alla åtgärder med hår.
7 torsdag
8, fredag
9, lördag Växer, Väduren Under påverkan av detta tecken kommer hårtillståndet inte att förvärras, men det är bättre att skjuta upp frisyren: det är troligt att det inte kommer att fungera.
10, söndag
11, måndag Växande, Oxen Under frisörens sax kommer hårets tillstånd att förbättras avsevärt. Ny frisyr ger vitalitet och energi.
12, tisdag Full, Oxen
13, onsdag Avtagande, Tvillingarna Hår efter klippning kommer att växa mycket snabbare, men kommer att vara stygg, dåligt utformad. Ibland börjar de till och med krullas.
14, torsdag
15, fredag
16, lördag Avtagande, cancer Även efter den mest framgångsrika frisyren, kommer håret att bli stygt, inte tillgängligt för styling. Effekten av restaureringsförfaranden för torrt eller skadat hår kommer att intensifieras många gånger.
17, söndag
18, måndag Avtagande, lejon Under denna period blir håret under påverkan av Leo tjockare och mer lydiga. Passa framgångsrika komplexa fläckar.
19, tisdag
20, onsdag Tredje kvartalet, Jungfru Hårstrukturen efter klippning kommer inte att förändras, men de kommer att växa mycket snabbare och styling kommer att hålla längre.
21, torsdag Avtagande, Jungfru
22, fredag Avtar, Vågen Efter klippning kommer håret att växa tillbaka mycket snabbt, men blir styggt och luftigt. Utseendet på lockar är inte uteslutet..
23, lördag
24, söndag Avtagande, Skorpion Mycket instabil dag. Tunna och svaga strängar blir hårdare, starkare och tjockare, medan normala kan bli tunnare och tråkiga..
25, måndag
26, tisdag Nytt, Skytten En frisyr kommer att vara framgångsrik, men det kommer inte att fungera under lång tid att hålla: håret kommer att växa mycket snabbt.
27, onsdag Växande, Skytten
torsdag
29, fredag Växande, Stenbocken En frisyr kommer att göra bra, håret blir tjockare, sluta hugga och falla ut.
30 lördagar

Lyckliga dagar

Månfas kalender

En frisyr i november 2019 på månen kan ge tur och tur. Detta beror på att människan, liksom hela planeten, är föremål för enhetliga kosmiska lagar. Månen påverkar det känslomässiga tillståndet, de fysiska processerna i kroppen.

Gynnsamma datum i månaden:

  • 3 november. En väldigt lyckosam dag då du inte bara får en perfekt frisyr i form utan också hälsa med livslängd, ekonomi.
  • 6 november. Dagen då intuitionen och sinnet förvärras efter en frisyr. Om du bestämmer dig för att färga rött kan du förvänta dig en vinst.
  • 8 november. Att ändra längden på trådarna kommer att ge lycka till liv, vilket förbättrar utseendet avsevärt. Färgning kan störa välbefinnandet, så det är bättre att vägra det.
  • 14 november. Det tros att en frisyr den här dagen har en karmisk betydelse: det kan ha en positiv effekt på hälsan och till och med förlänga livet. Färgning med naturliga färgämnen (avkok av örter, kanel, henna, basma) kommer att ge välstånd, framgång i alla ekonomiska ansträngningar.
  • 16 november. Frisyr enligt månkalendern den dagen kommer definitivt att bli framgångsrik, ge bilden skönhet, harmoni. Framgång i det personliga livet ger färg i ljusa eller röda nyanser.
  • 23 november. En lyckosam dag för att få andlig värme. Var inte rädd för en radikal förändring i trådens färg – det kommer att ge hälsa, inkomst.
  • 24 november. En lovande dag för en frisyr som tilltalar alla runt omkring. Det är inte värt att måla eller radikalt förändra utseendet – även den bästa mästaren har en stor chans att förstöra låsen.
  • 30 november. En ny omvandling hos kvinnor kommer att bidra till önskade förvärv, en snabb berikning. Dagen är framgångsrik för lättare procedurer av alla komplexiteter – den nya bilden visar sig vara snygg och hårets kvalitet kommer inte att drabbas.

Neutrala dagar:

  • 1 nov. Månen är i ett neutralt läge. Denna dag främjar total läkning, rensar kroppen, blir av med negativa tankar. Det är bättre att vägra färgning, för det kan orsaka konflikter på jobbet eller hemma.
  • 9 november. Efter skärning eller färgning kommer alla pengetransaktioner att ha ett bra resultat..
  • 17 november. En frisyr underlättar förvärv. Speciellt lycka kommer att le mot dem som väljer naturliga ljusnyanser för färg.

Vilka månsken dagar du inte kan klippa hår

Förmörkelse i himlen

  • ”Sataniska” dagar – 9, 15, 23, 29 måndagar. Mycket tung energi, vilket kan bidra till sjukdomar.
  • Månen, solförmörkelser. Mannen förlorar sina försvar. Hårklipp kan skada kroppen för ytterligare energi kommer att försvinna med dem.
Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Radgivare Froya
Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 4
  1. Simon

    Vad är det för speciellt med Månskalendrar för november 2019?

    Svara
  2. Johan

    Vad är det speciella med Månskalendrar för november 2019?

    Svara
    1. Hanna Larsson

      Det speciella med Månskalendrar för november 2019 är att det är en period då månen befinner sig i olika faser, vilket kan ha olika påverkan på naturen och människor. Månskalendrar används för att förutse när det är lämpligast att utföra olika aktiviteter beroende på månens position och fas, såsom plantering av grödor, klippning av hår eller till och med kirurgiska ingrepp. Genom att följa månens cykler tror vissa att man kan maximera resultatet av sina handlingar. För november 2019 kan detta innebära att vissa aktiviteter kan vara mer framgångsrika eller gynnsamma under vissa dagar baserat på månens position i kalendern.

      Svara
  3. Dahl Gustavsson

    Hej! Jag undrar om det kommer att finnas nya Månskalendrar klipper för november 2019? Jag har letat runt men har inte hittat något än. Kan du vänligen berätta om de finns tillgängliga eller om det finns något alternativ? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer