...

Tyst paradis för en stor familj i Mexiko – vackert hus Casa A.P. från DIN Interiorismo, Mexico City

Casa A.P. från DIN Interiorismo i Mexico City ger en familj ett otroligt tyst och vackert paradis. Huset har stor anpassningsbarhet och är fyllt med ljus, liv och moderna detaljer som ger beboarna en trevlig och avslappnande miljö. Casa A.P. har en unik kombination av bekvämlighet och design som gör det till ett perfekt tillflyktsort för en stor familj.

Ännu en gång kan besökarna i Forum City besöka Mexikos huvudstad. I storstadens liv och rörelse behöver du en plats där du kan koppla av på kvällen och samla kraft inför dagen som kommer. Detta är designen för huset DIN Interiorismo, som använder rika, varma färger för att skapa en hemtrevlig atmosfär utan att glömma innovation. Utmaningen var att kombinera värme och personlighet för varje medlem av den stora familjen. Därför intervjuades de för att ta reda på vad de skulle förvänta sig av införandet av denna konstruktion.

Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexico City

Om du vill kan du gå över till baren eller sitta vid ett högt bord med liknande pallar.

Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexiko

En tjock skiljevägg med en nisch för TV-skärmen skiljer på traditionellt sätt nyhetsområdet från Läder soffa och den mjuka mattan under fötterna från studien. Den senare är enkelt möblerad: ett mobilt arbetsbord, en bekväm, dämpad sittplats, skåp vid väggen. Ett stort fönster från golv till tak släpper in mycket solljus för arbete eller läsning, medan en rejäl skärm stänger in det på natten.

Interiör i ett modernt och vackert hus i Mexico City

Opretentiöst arrangerad matsal, där i mitten av ett stort träbord med stolar, och på väggen som en dekoration – en röd abstrakt panel.

Foto 6.

Föräldrarnas sovrum är rymligt, med mycket få möbler: en bred säng i lönn vid fönstret, ett nattduksbord och lådor med linnen. Mörkgröna väggar ger sinnesfrid.

Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexico City

Barnens lekrum har samma gräsfärgade vägg på pojksidan av spjälsängen och rosa på flicksidan. Leksaker som ligger på cirkulära vägghyllor med olika diametrar och väntar på sina ägare. Och mellan sängarna finns en båge med tvärstänger för idrottsaktiviteter, och i det yttersta skarpa hörnet finns det plats för att spela eller rita. En brokig gångväg ger ytterligare ljus åt utrymmet.

Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexico City

Lekrummet är målat i sallad. Ljuset som reflekteras från väggarna ger de lekande pojkarna energi, rörelsevilja och glädje. Skrattet i det här rummet är det naturliga soundtracket till underhållning.

Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexico City
Interiören i ett modernt och vackert hus i Mexico City

Hela den 690 kvadratmeter stora bostadsytan är fördelad på två nivåer. Den övre våningen har fyra sovrum, en TV-avdelning och ett kontor, medan den nedre våningen har ett vardagsrum med bar, matsal, familjerum och spelrum. På kalla vintrar kan det stora källargaraget nås via en speciell inredningstrappa.

Foto skickat av Arturo Chávez.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Johannes

    Det här huset verkar vara en perfekt reträtt för en stor familj. Kan du berätta mer om faciliteterna och vilka aktiviteter som erbjuds för barn och vuxna? Finns det också närliggande sevärdheter eller fritidsaktiviteter i området?

    Svara
  2. Andersson Leo

    Detta hus ser helt fantastiskt ut! Är det möjligt att hyra det för en stor familjsemester i Mexiko? Hur många sovrum och badrum finns det? Vilka faciliteter och aktiviteter erbjuds i närheten av huset? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer