...

Stilfull interiör i Union Square Loft – omvandlingen av ett gammalt varuhus av Paul Cha Architect, New York, USA

Paul Cha Architect, New York, USA, har omvandlat ett åldrigt varuhus till en modern och stilfull loft i Union Square. Loftet har en modern inredning som kombinerar traditionell stil med nya innovativa lösningar som ger ett känslomässigt sammanhållen miljö. Med sin utmärkta planlösning ger det maximal ljus och rymd, samtidigt som bevarandet av de ursprungliga träbjälkarna återspeglar det arkitektoniska ärvet. Det är ett mycket stilfullt och härligt hem, perfekt för att njuta av både stora och små sammankomster.
Stilfullt vardagsrum på loftet i USA
Snygg inredning för loftkök i USA
Interiör i ett stilfullt loftsrum i USA
Snygg inredning av badrum på loftet i USA
Interiör i ett elegant badrum på loftet i USA

Byggnaden har behållit gjutjärnskolonner och tak i tenn, en historisk touch som kontrasterar mot en modern estetik. De viktigaste materialen är hyvlad askfaner och mjuka porslinsplattor, som framhäver byggnadens arkitektur och ger rätt bakgrund för införandet av beslag i rostfritt stål och borstad nickel.

Inredning av en elegant matsal på loftet i USA
Plan för ett elegant loft i USA

Bilder med tillstånd av Paul Cha Architect.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 4
  1. Karl

    Vilka tekniker eller designdetaljer använde Paul Cha Architect för att uppnå den stilfulla interiören i Union Square Loft?

    Svara
  2. Oskar

    Det här loftet verkar verkligen vara fantastiskt! Jag undrar bara hur mycket arbete som behövdes för att omvandla detta gamla varuhus till en stilfull interiör?

    Svara
    1. Emil Qvist

      Det är svårt att säga exakt hur mycket arbete som krävdes för att omvandla detta gamla varuhus till en stilfull interiör utan ytterligare information. Det kan variera beroende på skicket på den befintliga byggnaden, designkonceptet och hur omfattande renoveringen var. Vanligtvis kräver en omvandling av denna typ en hel del arbete, inklusive rivning av gamla strukturer, installation av nya golv, väggar, tak och elsystem samt design och möblering. Det kan också involvera arbete med att bevara och restaurera historiska eller arkitektoniska detaljer.

      Svara
  3. Fredrik Ahlberg

    Hej, jag undrar om du kan berätta mer om användningen av stilfull interiör i Union Square Loft. Hur har Paul Cha Architect omvandlat det gamla varuhuset för att skapa en modern atmosfär? Vilka element har de använt för att göra det till ett unikt och inspirerande utrymme? Tack på förhand för din information!

    Svara
Lägg till kommentarer