...

Renoverat modernt hem av Hammer Architects – ljus design, mysighet och komfort, Wellfleet, Massachusetts, USA

Hammer Architects har renoverat ett mysigt och modernt hem i Wellfleet, Massachusetts, USA. Designen är ljus och har fått ett lyft för att möta dagens stil. Huset ger komfort och har ett underbart utrymme som har skapats för att passa in för olika funktioner. Det är fyllt med karaktär och stil som kommer att ge en helt unik upplevelse.

Forum Citys läsare, särskilt de som älskar arkitektur och design, kommer att bli intresserade av att få veta mer om detta privata lantställe vid skogsbrynet från 2008 av Hammer Architects i Wellfleet, Massachusetts, USA. Det ligger på en sluttning i utkanten av ett skogsområde och har förvandlats både i fråga om arkitektur och inredning av det inre utrymmet.

Huset skapades som ett resultat av en utvidgning av en befintlig gammal struktur, vilket resulterade i nya rum.

Modernt hem i Cape Cod, USA
Modernt hem i Cape Cod, USA
Ett modernt hus i Cape Cod i USA
Ett modernt hem i Cape Cod, USA
Modernt hem i Cape Cod, USA
Ett modernt hem i Cape Cod, USA

Vi rekommenderar att du läser

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Johan Malmberg

    Det här hemmet ser verkligen fantastiskt ut! Jag älskar den moderna renoveringen och den ljusa designen. Men jag undrar, finns det något som påverkades av den klassiska mysigheten och komforten i detta hus?

    Svara
Lägg till kommentarer