...

Lyxvilla 1532 House by Fougeron Architecture – för älskare av chic interiör, San Francisco, Kalifornien

Lyxvilla 1532 hus av Fougeron Architecture är den perfekta destinationen för älskare av chic inredning. Huset är förankrat i bergen med en utsikt över Stilla havet, och erbjuder en exklusiv miljö för avslappning och njutning. Det spännande interiören ger romanticism och eleganta detaljer som låter dig njuta av ett mysigt boende. En upplevelse du inte får missa!
Herrgårdens ytterdörr
Interiör i vardagsrummet med terrassdörrar
Stor bokhylla i kontoret

Många glaspartier översvämmar huset med ljus och suddar ut gränsen mellan huset och det omgivande landskapet. Dessa stugor är sällsynta i San Francisco, där tomterna oftast är för små för att man ska kunna bygga en uteplats. Den största nackdelen med den typiska San Francisco-konstruktionen är bristen på naturligt ljus i husen. Huset 1532 har däremot sju utomhusområden, vart och ett med en specifik funktion. Terrasser, gränder och trädgårdar förstärker uterummet och samtidigt husets komplexa geometri.

Trappor för samtrafik med ovanliga ledstänger
En liten terrass med trägolv
Herrgården med kvällsbelysning

Foto av Richard Barnes.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 3
  1. Gustav

    Hej! Är den här lyxvillan tillgänglig för uthyrning? Om ja, vad är priset per natt och hur kan jag boka den? Tack på förhand för era svar!

    Svara
    1. Niklas Holm

      Hej! Ja, den här lyxvillan är tillgänglig för uthyrning. Priset per natt är 5000 kronor och du kan boka den genom att kontakta oss på telefonnummer 123456789 eller besöka vår hemsida och fylla i bokningsformuläret. Tack för ditt intresse och vi ser fram emot att höra från dig!

      Svara
  2. Pettersson Andersson

    Jag undrar om denna lyxvilla är tillgänglig för uthyrning eller är den bara till salu? Kan du ge mer information om priset och eventuella specifikationer för interiören? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer