...

Lätt och originellt hus i Wondelgem, Belgien – ett vackert arbete av BLAF Architecten

BLAF Architecten har skapat ett unikt och underhållande hus i Wondelgem, Belgien. Bygget utstrålar minimalistisk och modern design, samtidigt som skönheten från landskapet inramar fastigheten. Det unika rektangulära formatet inbjuder till storleksvariationer inomhus och de invändiga ytorna är fyllda med ljusa färger, som skapar en magnifik atmosfär. Huset har ett charmigt, sluttande tak som ger det en speciell och distinkt själ.

Arkitekternas fantasi och idéer har inga gränser. De fortsätter att förvåna oss med nya och spännande projekt, och vi kan bara förundras. Idag presenterar vi för besökarna på Forum-Grada ett ovanligt, kompakt men mycket funktionellt hus. Den har utformats av en studio BLAF Architecten. Låt oss titta närmare på detaljerna och nyanserna.

Det ursprungliga huset i Wondelgem

Bostaden har en timmerstomme och för bättre isolering användes en ytbeläggning av flytande gummi på utsidan. Invändigt används en centrifugallayout för en effektivare fördelning av utrymmet.

Den ursprungliga stugan i Wondelgem
Det ursprungliga huset i Wondelgem
Det ursprungliga huset i Wondelgem
Det ursprungliga huset i Wondelgem
Originellt hus i Wondelgem
Det ursprungliga huset i Wondelgem

Det ursprungliga huset ser mycket imponerande ut. Den svarta fasaden i harts, den eleganta formen och de ojämna hörnen gör detta till ett minnesvärt hem. Arkitekterna har arbetat hårt för att skapa en bekväm miljö för en modern familj på ett begränsat utrymme.

Foto av BLAF Architecten.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Erik

    Vilka speciella egenskaper har detta hus i Wondelgem och vad har inspirerat BLAF Architecten i utformningen av det?

    Svara
  2. Hanna Lind

    Kan du berätta mer om vilka unika element BLAF Architecten har integrerat i detta hus i Wondelgem, Belgien?

    Svara
Lägg till kommentarer