...

Fantastiskt lägenhetsprojekt i Blue Mounds – avskilt hem i Wisconsin, USA

Ett fantastiskt lägenhetsprojekt som erbjuder rustika vistelser intill några av Wisconsin USAs finaste attraktioner. Det är beläget i Blue Mound, upphöjda bergen, som ger avskildhet från den livliga staden. Lägenheten har bekväma rum och generösa ytor som ger en stilig och avslappnad miljö. Det har också utmärkt tillgång till ett brett utbud av nöjen och aktiviteter, inklusive fiske, jakt och utomhusventyr. Denna unika lägenhet erbjuder det perfekta stället för avkoppling och äventyr.

Forum City bjuder in dig att beundra byggnadens ovanliga och märkliga arkitektoniska form. Huset ligger i en avlägsen nordvästra del av Wisconsin. Här bor cirka 5 700 000 människor. Arkitekten valde den pittoreska Blue Mounds-regionen, ett kuperat område med många bäckar och floder. Många raviner och grottor. Större delen av landet är täckt av löv- och barrskogar. Nationalparken är över sex tusen kvadratkilometer stor och är hemvist för björnar, vitsvanshjortar och lodjur.

Hem i Blue Mounds, Wisconsin, USA
Hem i Blue Mounds, Wisconsin, USA
Blue Mounds, Wisconsin, USA
Ett hus i Blue Mounds, Wisconsin, USA

Husets fasad består av träplankor och aluminiumlister. Väggarna är isolerade med mineralull och klädda med plankor för att hålla ihop med naturen. Effektiv användning av yttre isolering utan att ta upp inomhusutrymme. En isolerad vägg svalnar mycket långsammare och håller värmen ute på sommaren.

Hus i Blue Mounds, Wisconsin, USA

Inredningen är slående med rymliga rum och ett utrustat kök med toppmodern teknik. Köket/matsalen ligger på bottenvåningen. Här finns ett långt bord med en bänkskiva som smidigt övergår i baren. Bakom den kan du sitta bekvämt på höga stolar. Den svartvita interiören ser fascinerande ut. Ett stort, funktionellt och ljust kök smälter sömlöst in i de svarta möblerna. Inget distraherar från att laga en god måltid. ”En höjdpunkt i matsalen är panoramafönstren med glasrutor.

Hem i Blue Mounds, Wisconsin, USA

Sovrummets minimalism är fascinerande. Fönster från golv till tak översvämmar rummet med ljus och ”solkaninerna” glittrar lekfullt på det blanka golvet. En slående stor målning på en ljus vägg fångar ögat. En bekväm säng med ett vackert färgat sängöverkast lovar lugn och söta drömmar.

Hem i Blue Mounds, Wisconsin, USA

Rymligt badrum på bottenvåningen. Den lyckade kombinationen av glas och trä ger en originell känsla. Stort fönster till uteplatsen ger en känsla av rymd. Bekväma moderna badrumsinredningar, bakgrundsbelyst spegel – allt för en bekväm vistelse. Gröna kakelplattor lyfter humöret och vitaliteten. Golvvärmen har avslutats med blanka, mörkfärgade plattor, vilket ger kontrast och mysighet.

Blue Mounds Country Home i Wisconsin, USA
Blue Mounds, Wisconsin, USA
Hem i Blue Mounds, Wisconsin, USA
Ett hus i Blue Mounds, Wisconsin, USA

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Sebastian

    Hej! Jag undrar om detta fantastiska lägenhetsprojekt i Blue Mounds är tillgängligt för försäljning? Kan du ge mer information om lägenheten, dess specifikationer och pris? Tack så mycket!

    Svara
  2. Eklund Filip

    Det här lägenhetsprojektet låter fantastiskt! Jag undrar dock hur avskilt hemmet verkligen är i Blue Mounds? Är det omgivet av natur eller finns det andra byggnader i närheten? Tack på förhand för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer