...

En unik rekonstruktion av en gammal byggnad – futuristisk inredning av Villa CP av Zest Architecture, Giron, Spanien

Villa CP av Zest Architecture i Giron, Spanien, är en unik rekonstruktionen av en gammal byggnad, som har en futuristisk inredning. Det moderna arkitektoniska tekniska konceptet med träbeklädda terrasser, lågenergipaneler och luftkonditionering förhöjer livskvaliteten och ger en oöverträffad upplevelse till sina invånare. Inredningen är gediget utformad för maximal estetisk upplevelse. Dess funktionella inredning passerar alla uppfattningar av skönhet.
Design av hus på landet i Spanien
Tegelvägg i ett hus på landet i Spanien

Rustika element finns fortfarande kvar på insidan: grova stenväggar och tjocka takbjälkar. Men genom att införa moderna bekvämligheter har en ny atmosfär skapats.

Matrumsinredning i ett hus på landet i Spanien

Syftet är att överbrygga klyftan mellan gammalt och nytt och frammana framtidens åldrandeprocess. Förutom de speciella detaljer som finns kvar från det gamla huset har nya material lagts till: bortenstål, trä och lera för att visa de spår som tiden lämnat efter sig. Regn, vind och mänsklig aktivitet kommer att göra interiören mer värdefull med åren.

Interiör i vardagsrum i ett hus på landet i Spanien
Lavendel utanför ett hus på landet i Spanien
Badrum i ett hus på landet i Spanien
En planritning av ett hus på landet i Spanien
Plan på ett hus på landet i Spanien
Värmeväxlingsplan för ett hus på landet i Spanien
Vatten- och avloppsplan för ett hus på landet i Spanien

Bilder: Jesús Granada.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Karlsson Carl-Johan

    Hur har Zest Architecture kombinerat den unika rekonstruktionen av den gamla byggnaden med den futuristiska inredningen i Villa CP i Giron, Spanien?

    Svara
Lägg till kommentarer