...

En originell men ändå bekväm stuga i förorten –Wo House by SO Architecture

Wo House är ett modernt hus skapat av SO Architecture som förenar det originella med det bekväma. Det designades för att passa in i miljöer såsom förorter och har smarta anslutningar och förbättringar som höjer livskvaliteten. Fyra olika våningar med en öppen och luftig utformning skyddar samtidigt hemmets integritet. Dess moderna och funktionella design ger en unik upplevelse där grundläggande behov och komfort står i centrum.

Den israeliska arkitektbyrån SO Architecture designade och byggde ett tvåvåningshus i den vackra, trädgårdsfyllda förorten till den lilla staden Kiryat Tivon i norra Israel.

Huset är byggt på en långsmal tomt, formad som en trapets, med ett golvutrymme på 750 meter2. I byggnaden är de gemensamma utrymmena, arbetsrummet och de fyra sovrummen ca 250 m stora2.

Trappa till första våningen i modern stil

Entréhallen är tyst förvandlad till ett vardagsrum som kombineras med kök och matsal på ena sidan och ett kontor som är avskilt av en liten uppgång på den andra sidan.

Wo House vardagsrum
Målning i matsalens interiör

Den strikta, nästan asketiska interiören i vardagsrummet och matsalen upplivas av ljusa röd-orangefärgade bilder och ljusa genombrutna stolar.

Terrassen i ett privat Wo House
Terrassen i det privata Wo House

Husets unika kontur följer tomtens form och gör det möjligt för invånarna att dra nytta av allt extra utrymme som skapats under byggnationen: praktisk cykelparkering och en terrass som ger utrymme för lugna stunder av avkoppling.

Ett måste att läsa

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Oscar

    Ser bekväm ut! Är stugan byggd med hållbbara material?

    Svara
  2. Viktor Svedberg

    Hej! Jag undrar om den ”originella men ändå bekväma” stugan Wo House by SO Architecture verkligen uppfyller båda dessa egenskaper. Har du någon personlig erfarenhet eller åsikt om hur väl stugan lever upp till sin beskrivning? Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer