...

Designerns stolthet i Brighton, Australien – underbar stuga av FMD Architects

Brighton, Australia, är hemma till FMD Architects designade underbara stuga. Det bygger på principen om att skapa möblerande funktioner, som balkonger och takterrasser, som bidrar till rymd med minimalistisk design. Högpresterande isolering och robust, miljövänligt trä gör att stugan är energibesparande och hållbar. Stugan uppskattas för sina unika yttre och funktionella kvaliteter och är arkitekterns stolthet.

Besökarna på vårt informativa forum får se ett renoverat hus, ett projekt som utvecklats av erfarna hantverkare som försöker göra det till en solid fästning för familjen. Byggnaden, som ritades om av stadsplaneringsföretaget 2012, har en positiv energi vid första anblicken och utstrålar ljus. Renoveringen av herrgården gjorde det möjligt att lägga till ett extra sovrum och ett vardagsrum med möbler som delar upp det i två funktionella områden.

Utsidan av ett hus i Brighton
Entré till Brighton
Terrass hemma i Brighton
Brighton Home Interior
Utsidan av ett hus i Brighton
Interiör i ett hus i Brighton
Brighton hem interiör
Brighton hem interiör
Inredning för ett hus i Brighton
Inredning i Brighton
Brighton hus interiör
Utsidan av ett hus i Brighton
Utsidan av ett hus i Brighton
Ritning av hus i Brighton
Husplan i Brighton
Husplan i Brighton

Foto: Peter Bennetts.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Sofia Lind

    Vilken speciell egenskap gör denna stuga i Brighton, Australien så stolt för FMD Architects?

    Svara
Lägg till kommentarer